UA RU

Cadillac представив розкішного конкурента BMW M5 з потужним двигуном (фото)

Cadillac CT5-V та CT5-V Blackwing отримали оновлені інтер'єри з 33-дюймовим сенсорним дисплеєм усередині

Фото: Cadillac. Колаж: Pro Гроші

Оновлені Cadillac CT5-V та CT5-V Blackwing отримали безліч покращень

Фото: Cadillac. Колаж: Pro Гроші

Cadillac представив оновлений заряджений седан CT5-V та його швидшу версію Blackwing. Новинка отримала змінений дизайн екстер'єру та покращений інтер'єр.

Про це розповіли на сайті Cadillac.

Cadillac CT5-V та CT5-V Blackwing є спортивними модифікаціями представницького седана. Вони випускаються з 2019 та 2021 років відповідно.

Оновлені моделі отримали нові бампери та змінену решітку радіатора. Крім цього, були покращені передні фари.

Cadillac CT5-V Blackwing передня частина
Фото: Cadillac

Ззаду встановлені чотири вихлопні патрубки та масивний дифузор. На кришці багажника є спойлер.

Cadillac CT5-V Blackwing задня частина
Фото: Cadillac

Зовні Cadillac CT5-V Blackwing з'явилося більше деталей з вуглецевого волокна. Серед них передній сплітер та декоративні вставки на бампері.

На вибір тепер доступні три нові кольори кузова: Typhoon Metallic, Deep Space Metallic та Drift Metallic. Вони будуть доступні за доплату.

В інтер'єрі з'явився 33-дюймовий сенсорний дисплей, який поєднує інформаційно-розважальну систему та панель приладів. Оновлена ​​модель пропонує більше функцій для відстеження проходження кола на перегоновому треку.

Cadillac CT5-V інтер'єр
Фото: Cadillac

У список оснащення входить система автономного керування Super Cruise. Також передбачені просунуті системи допомоги водієві.

Cadillac CT5-V оснащений 3,0-літровим турбованим двигуном V6 потужністю 360 к.с. і 550 Нм крутного моменту. Він працює у парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Cadillac CT5-V Blackwing оснащений 6,2-літровим компресорним двигуном V8 потужністю 668 к.с. і 893 Нм крутного моменту. На вибір пропонуються 10-ступінчаста АКПП або 6-ступінчаста "механіка".

Очікується, що седани надійдуть у продаж у США у третьому кварталі 2024 року. Початкова вартість Cadillac CT5-V та CT5-V Blackwing складе близько 51 495 та 93 495 доларів відповідно.

Volvo та Geely готують стильний гібридний седан з багатим оснащенням

Компанія Lynk&Co тестує свій новий гібридний седан 07-EMP. Новинка дебютує вже у 2024 році.

Lynk&Co 07-EMP буде заснований на архітектурі CMA Evo. Наразі модель проходить зимові випробування у Китаї.

Седан був показаний лише у камуфляжі. Проте, деякі елементи дизайну вдалося розглянути.

Новинка запропонує технологічний інтер'єр з кількома сенсорними дисплеями. Седан підтримуватиме технології автономного водіння.

Lynk & Co 07-EMP оснастять гібридною установкою з 1,5-літровим двигуном та одним або двома електромоторами на вибір. Сумарна потужність складе 381 або 593 к.с.

Гібридний седан отримає акумуляторну батарею місткістю 21,2 або 39,8 кВт·год. Запас ходу на електротязі становитиме близько 100 км.

Lynk & Co 07 EM-P має надійти у виробництво у лютому 2024 року. Вартість моделі буде оголошена пізніше.

Раніше ми писали, що Chevrolet презентували стильний кросовер з багатим оснащенням за 28 000 доларів. Також ми повідомляли, що Chevrolet представили сімейний мінівен з практичним інтер'єром за 15 000 доларів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі