UA RU

Фінальний екземпляр: представлений останній гіперкар Bugatti Chiron (фото)

Останній Bugatti Chiron пофарбований в особливий відтінок чорного кольору та доповнений контрастними деталями мідного кольору

Фото: Bugatti. Колаж: Pro Гроші

Останній Bugatti Chiron виготовлено за програмою індивідуалізації Sur Mesure

Фото: Bugatti. Колаж: Pro Гроші

У Bugatti показали останній випущений екземпляр гіперкара Chiron. Він зроблений для клієнта з Канади.

Про це розповіли на сайті Carscoops.

Bugatti Chiron випускається з 2016 року. Це один із найшвидших серійних автомобілів на планеті. Тепер же було випущено останній екземпляр стандартної моделі.

Гіперкар пофарбований в чорний колір Nocturne. Зовнішній вигляд доповнюють контрастні деталі мідного кольору.

Bugatti Chiron передня частина
Фото: Bugatti.com

На автомобіль встановили колісні диски, які повторюють оформлення кузова. У ці кольори пофарбована ​​і кришка двигуна авто.

Bugatti Chiron задня частина
Фото: Bugatti.com

Нагадаємо, що Bugatti Chiron має обмежений тираж у 500 екземплярів. Серед цих авто не лише стандартна версія, а й заряджені модифікації Sport, Pur Sport та Super Sport.

Bugatti Chiron оснащений 8,0-літровим турбованим двигуном W16 потужністю 1500 к.с. і 1600 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач із двома зчепленнями.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 2,5 секунди. Максимальна швидкість становить 420 км/год.

Вартість гіперкара починається з 3 млн доларів. Деякі екземпляри обійшлися власникам набагато дорожче після встановлення додаткових опцій.

В Україні помітили суперкар Ferrari 360 Modena з яскравим тюнінгом

На дорогах Києва помітили суперкар Ferrari 360 Модена з незвичайним тюнінгом від японського ательє. Ця модель випускалася з 1999 по 2004 рік.

Суперкар має елегантний дизайн, створений компанією Pininfarina. Кузов відрізняється обтічною формою, яка сильно відрізняється від минулих моделей бренду.

Усього було випущено 8800 суперкарів Ferrari 360 Modena. Нині такі авто вже вважаються раритетними.

Помічений у Києві суперкар має зовнішній тюнінг. За чутками, модернізацію було проведено в Японії.

Зовні з'явилися новий кузовний обвіс та масивне заднє антикрило. Також на суперкар встановили легкосплавні колісні диски.

Ferrari 360 Modena пофарбований у культовий червоний колір Rosso Corsa. Це найпопулярніший відтінок для моделей італійського бренду.

Ferrari 360 Modena оснащений 3,6-літровим атмосферним двигуном V8 потужністю 400 к.с. і 373 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 6-ступінчастою секвентальною або механічною КПП на вибір.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 4,5 секунди. Максимальна швидкість становить 296 км/год.

Раніше ми повідомляли, що новий суперкар Lamborghini помітили на дорогах. Також ми писали, що McLaren представив свою найнезвичайнішу модель.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі