UA RU

Hyundai показав розкішного конкурента BMW 5 Series з багатим оснащенням (фото)

Оновлений Genesis G80 отримав безліч зовнішніх і внутрішніх змін, включаючи 27-дюймовий дисплей в інтер'єрі

Фото: Genesis. Колаж: Pro Гроші

Оновлений Genesis G80 отримав безліч змін

Фото: Genesis. Колаж: Pro Гроші

У Південній Кореї представили оновлений автомобіль Genesis G80. Новинка отримала змінений дизайн екстер'єру та покращений інтер'єр.

Про це розповіли на сайті Genesis.

Оновлений Genesis G80 можна впізнати по зміненій решітці радіатора. Вона знаходиться між роздільною передньою оптикою.

Також седан отримав 20-дюймові колісні диски. Модель буде доступна з 10 кольорами кузова, включаючи новий відтінок Brooklyn Brown.

Genesis G80
Фото: Genesis

Крім цього, дебютувала оновлена ​​версія Sport. Вона відрізняється спортивнішим переднім бампером та подвійними вихлопними патрубками.

В інтер'єрі розмістили новий 27-дюймовий OLED-дисплей, який поєднує цифрову панель приладів і екран інформаційно-розважальної системи. Крім цього, всередині з'явився "кришталевий" селектор КПП. На вибір запропонують кілька варіантів внутрішнього оздоблення.

Genesis G80 інтер'єр
Фото: Genesis

Очікується, що новинку запропонують з 2,5- та 3,5-літровими двигунами потужністю до 380 к.с. Також стане доступна повністю електрична версія із запасом ходу до 454 км на одному заряді.

Оновлений Genesis G80 надійде у продаж на початку 2024 року. Вартість моделі буде оголошена пізніше.

Nissan представив недорогого конкурента Skoda Fabia

У Японії показали оновлений хетчбек Nissan Note. Новинка отримала кілька зовнішніх та внутрішніх покращень.

Зовні впізнати оновлений хетчбек можна за зміненою решіткою радіатора. Крім цього, базові модифікації моделі отримали нові 16-дюймові колісні диски з ковпаками.

Nissan Note запропонують з 14 кольорами кузова на вибір. Доступне і двоколірне зовнішнє оздоблення з контрастним чорним дахом.

В інтер'єрі встановлені цифрова панель приладів та дисплей інформаційно-розважальної системи. Переднє пасажирське сидіння можна розвернути для зручнішої посадки всередину.

Початкова вартість оновленого Nissan Note у Японії складає всього 2 299 000 єн (15 800 доларів). За повнопривідну версію моделі доведеться заплатити від 2 580 600 єн (17 700 доларів).

Раніше повідомляли, що Porsche показали електрокросовер Macan. Також ми писали, що на аукціоні за 600 000 доларів продали ексклюзивні електромобілі Fiat 500e.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі