UA RU

Китайський електропікап з тріском провалив тест на керованість (відео)

Електричний пікап Maxus T90 EV виявився нестійким під час проходження поворотів на високій швидкості

Фото: скріншот із відео, Pixabay. Колаж: Pro Гроші

Maxus T90 EV не впорався з лосиним тестом

Фото: скріншот із відео, Pixabay. Колаж: Pro Гроші

Експерти випробували китайський електропікап Maxus T90 EV у двох складних тестах на керованість. Новинка не змогла впоратися із випробуваннями.

Відео опублікували на YouTube-каналі km77.com.

Maxus T90 EV є великим електричним пікапом на п'ять посадкових місць. Він має вантажопідйомність 1000 кг та призначений для перевезення великих предметів.

Модель доступна в Україні за ціною від 1 818 519 грн. На вибір є кілька кольорів кузова.

Габарити Maxus T90 EV:

Спочатку електропікап випробували у тесті на слалом. Модель проїхала смугу перешкод за 27,8 секунди, що є одним з найгірших результатів серед усіх протестованих автомобілів.

Потім новинку випробували у лосиному тесті, під час якого імітується поява раптової перешкоди на дорозі. Для успішного проходження випробування авто необхідно маневрувати на швидкості від 77 км/год, але це було не під силу Maxus T90 EV. Пікап залишався стабільним лише на швидкості 73 км/год.

Maxus T90 EV оснащений електромотором потужністю 180 к.с. і 310 Нм крутного моменту. Пікап здатний розвивати швидкість до 120 км/год, а запас ходу становить 353 км одному заряді.

Новий універсал Audi A7 Avant розсекретили до прем'єри

Універсал Audi A7 Avant вперше помітили під час дорожніх випробувань. Новинка стане наступником моделі A6 Avant, яка перейде на електротягу.

Новий Audi A7 Avant отримає стильний дизайн з вузькими передніми фарами та компактною решіткою радіатора. Також модель вирізняється елегантним силуетом.

В інтер'єрі очікується безліч змін, серед яких три великі дисплеї. Крім цього, буде розширено список оснащення.

За чутками, Audi A7 Avant запропонують лише з гібридними силовими установками. Очікується, що універсал отримає заряджені версії S7 та RS7.

Новинку представлять вже у 2024 році. Цього ж року модель надійде у продаж у Європі.

Раніше ми розповідали, що Nissan представив оновлений хетчбек Note за 15 800 доларів. Також ми писали, що Mercedes-AMG представили надпотужний родстер SL63 SE Performance.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі