UA RU

На аукціоні продають дуже рідкісний спорткар Chevrolet Camaro 80-х (фото)

Chevrolet Camaro Yenko Turbo Z Stage II оснащений 250-сильним двигуном з турбонаддувом

Фото: Mecum. Колаж: Pro Гроші

Chevrolet Camaro Yenko Turbo Z Stage II має безліч відмінностей від стандартної моделі

Фото: Mecum. Колаж: Pro Гроші

На аукціоні виставили спорткар Chevrolet Camaro Yenko Turbo Z Stage II 1981 року випуску. Усього було випущено три такі автомобілі.

Подробиці про авто розповіли на сайті Mecum.

У 2023 році Chevrolet Camaro знімають з виробництва. Культова модель випускалася з 1966 року та змінила п'ять поколінь.

Виставлений продаж спорткар є другим поколінням моделі. Кузов авто пофарбований у білий колір, а зовнішній вигляд доповнюють колісні диски Weld золотистого кольору.

Chevrolet Camaro Yenko Turbo Z Stage II
Фото: Mecum

Зовнішньо відрізнити Yenko Turbo Z Stage II від стандартної моделі можна за новим кузовним обвісом. Також на авто встановлені капот з повітрозабірником та задній спойлер.

Спорткар має відмінний стан і не потребує ремонту. Пробіг авто складає 62 554 км.

В інтер'єрі розміщені шкіряні сидіння Kamp та кермо Racemark. До списку оснащення входять кондиціонер та касетний програвач.

Chevrolet Camaro Yenko Turbo Z Stage II інтер'єр
Фото: Mecum

Chevrolet Camaro Yenko Turbo Z Stage II оснащений 5,7-літровим двигуном турбованим V8 потужністю 250 к.с. Він працює у парі з 3-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Торги за спорткар пройдуть з 2 по 14 січня 2024 року. В аукціонному домі очікують виручити за лот від 60 000 до 80 000 доларів.

На продаж виставили Ford Mustang з фільму "Подвійний Форсаж"

У США на аукціоні Mecum продають Ford Mustang GT 2002 випуску з тюнінгом Saleen. Автомобіль брав участь у зйомках фільму "Подвійний Форсаж".

За сюжетом фільму водій Ford Mustang GT брав участь у вуличних перегонах. Під час заїзду автомобіль потрапляє під колеса двох вантажівок та вибуває зі змагання.

В аукціонному домі зазначили, що це одне з п'яти авто, які брали участь у зйомках фільму. З чуток, на продаж виставлено саме той автомобіль, який потрапив у ДТП.

Після завершення зйомок стрічки пошкоджений автомобіль відремонтувала компанія Mason's Hotrods and Hobbies. Спорткар має пробіг лише 941 км.

Цей Ford Mustang GT оснащений 4,6-літровим двигуном V8 потужністю понад 300 к.с. Він працює в парі з 4-ступінчастою АКПП.

Торги за спорткар пройдуть з 2 по 14 січня 2024 року. В аукціонному домі очікують виручити за авто від 60 000 до 90 000 доларів.

Раніше ми писали, що на продаж виставили дуже рідкісний американський кабріолет з невеликим пробігом. Також ми повідомляли, що Honda Accord перетворили на незвичайну копію раритетного Ford Mustang.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі