UA RU

Новий Volkswagen Golf 2025 вперше показали до прем'єри (фото)

Оновлений Volkswagen Golf восьмого покоління пропонуватиметься з бензиновими та дизельними двигунами

Фото: Carscoops. Колаж: Pro Гроші

Оновлений Volkswagen Golf отримає безліч покращень

Фото: Carscoops. Колаж: Pro Гроші

Volkswagen показав перший офіційний тизер оновленого Golf. Новинку представлять вже у 2024 році.

Про це розповіли на сайті Carscoops.

Volkswagen Golf восьмого покоління випускається з 2019 року. Вже наступного року модель отримає оновлення.

На першому тизері зображено передню частину новинки. Можна помітити змінені фари з ромбоподібними денними ходовими вогнями та тонкі світлодіодні смуги.

Volkswagen Golf 2025
Фото: Volkswagen

Ще однією помітною зміною стане оновлений логотип з підсвічуванням. Він має кілька візуальних відмінностей від емблеми, яка використовується на поточній моделі.

Також очікується, що оновлений Volkswagen Golf отримає нові передні та задні бампери. Задня оптика стане ефективнішою і матиме змінений дизайн.

В інтер'єрі з'явиться збільшений дисплей інформаційно-розважальної системи. Клієнтам запропонують кілька варіантів внутрішнього оздоблення на вибір.

Моторна гама Volkswagen Golf буде змінена лише трохи. Усі бензинові двигуни будуть доповнені "м'яким" гібридом.

Також в оновлений модельний ряд увійдуть заряджені версії GTI, GTD, GTE та R. Топова модифікація збереже свою потужність.

Відомо, що наступне покоління Volkswagen Golf повністю перейде на електротягу. Новинка буде заснована на архітектурі SSP.

Skoda готує спортивного конкурента BMW 5 Series

Skoda Superb нового покоління може отримати спортивну версію RS. Ця модифікація розглядається як для седана, так і для універсала.

Третє покоління Skoda Superb можна було купити із 280 сильним двигуном. Попри це, заряджена версія не пропонувалася для моделі.

За чутками, Skoda Superb RS отримає гібридну установку потужністю близько 270 к.с. Вона буде запозичена від Volkswagen Passat нового покоління.

Також заряджена версія отримає акумуляторну батарею місткістю 19,7 кВт·год. Запас ходу на електротязі становитиме до 100 км.

Крім цього, відбудеться кілька візуальних змін. Skoda Superb RS відрізнятиметься від стандартних модифікацій більш агресивним кузовним обвісом та легкосплавними колісними дисками.

Раніше ми писали, що у продаж надійшов китайський конкурент Tesla Model S із запасом ходу 905 км. Також ми повідомляли, що Lexus презентував компактний кросовер із витратою пального 5,5 л на 100 км.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі