UA RU

В Україні надійшов у продаж кросовер Lexus з витратою пального 1,3 л на 100 км (фото)

Lexus RX 450h+ отримав потужну гібридну силову установку та здатний проїхати близько 69 км виключно на електротязі

Фото: Lexus. Колаж: Pro Гроші

Lexus RX 450h+ є найекономнішою моделлю японського бренду в Україні

Фото: Lexus. Колаж: Pro Гроші

В Україні стартували продажі Plug-in гібридного кросовера Lexus RX 450h+. Новинка отримала стильний дизайн та дуже низьку витрату пального.

Про це розповіли на сайті Lexus.

Lexus RX 450h+ отримав масивну решітку радіатора та вузькі фари з L-подібними денними ходовими вогнями. Задні ліхтарі поєднані в один блок.

Lexus RX 450h+
Фото: Lexus

Новий гібридний кросовер обіцяє високу плавність ходу та передові технології. Автомобіль самостійно перемикається між бензиновим двигуном та електромотором.

Lexus RX 450h+ отримав акумуляторну батарею місткістю 18,1 кВт·год. Завдяки цьому модель здатна проїхати близько 69 км на електротязі. Витрата палива становить 1,3 літра на 100 км у змішаному циклі.

В інтер'єрі встановлений 14-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи. До списку оснащення входять потужна аудіосистема Mark Levinson Premium Surround Sound з 21 динаміком та новітні системи активної безпеки Lexus Safety System+.

Lexus RX 450h+ інтер'єр
Фото: Lexus

Lexus RX 450h+ оснащений гібридною установкою з 2,5-літровим атмосферним двигуном та електромотором сумарною потужністю 309 к.с. Він працює у парі з безступінчастою трансмісією.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 6,5 секунд. Максимальна швидкість становить 200 км/год.

Кросовер вже доступний для покупки в Україні. Вартість новинки складає від 3 945 723 грн.

Kia представила стильний міський кросовер за 10 000 доларів

Оновлений компактний кросовер Kia Sonnet показали в Індії. Модель отримала більш сучасний дизайн та багато інших покращень.

Усередині з'явився 10,25-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи та цифрова панель приладів. Крім цього було покращено внутрішнє оздоблення.

У базовий список оснащення кросовера входять кондиціонер та 6 подушок безпеки. Топові комплектації моделі відрізняються наявністю панорамного даху, вентиляції сидінь та аудіосистеми Bose.

Кросовер оснащується двома бензиновими двигунами на вибір – 1,2-літровим атмосферним або 1,0-літровим турбованим мотором потужністю 83 або 120 к.с. відповідно. Також доступний 1,5-літровий турбодизель потужністю 116 л.

Раніше ми повідомляли, що популярний суперкар Audi отримав фінальну версію. Також ми писали, що у Києві помітили заряджений кросовер Skoda.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі