UA RU

В Україні надійшов у продаж новий рамний пікап SsangYong: оголошено ціни

KGM Musso пропонується у стандартній версії та модифікації Grand з подовженою колісною базою

Фото: KG Mobility. Колаж: Pro Гроші

KGM Musso доступний в Україні у двох версіях

Фото: KG Mobility. Колаж: Pro Гроші

В Україні стартував продаж першої моделі південнокорейського бренду KG Mobility (SsangYong). Автомобілістам тепер доступний пікап Musso та його подовжена версія Musso Grand.

Про це розповіли на сайті KG Mobility.

KGM Musso є середньорозмірним пікапом, який заснований на рамній платформі. Тепер в Україні є четверте покоління моделі.

Пікап Musso має містку вантажну платформу об'ємом 1011 літрів. Модель Musso Grand пропонує вже 1262 літри вантажного простору.

KGM Musso задня частина
Фото: KG Mobility

Кліренс KGM Musso складає 215 мм, а Musso Grand – 220 мм. Також обидва пікапи пропонуються з системою повного приводу та пониженою передачею.

Новинки мають сучасні системи безпеки. Є система допомоги при гальмуванні, активний захист від перекидання та система допомоги при старті на підйомі.

Інтер'єр пікапів розрахований на п'ять посадкових місць. Усередині встановлено два великі дисплеї, один з яких є панеллю приладів.

KGM Musso інтер'єр
Фото: KG Mobility

До списку оснащення входять двозонний клімат-контроль, електросклопідйомники та підігрів бічних дзеркал заднього огляду. Також передбачено повнорозмірне запасне колесо.

Обидві моделі оснащені 2,2-літровим турбодизелем потужністю 181 к.с. (Musso) або 187 к.с. (Grand Musso). На вибір доступні 6-ступінчасті АКПП або "механіка".

Початкова вартість KGM Musso в Україні становить 1 374 450 грн (35 700 доларів) з ПДВ. За KGM Musso Grand доведеться заплатити від 1 709 400 грн (44 400 доларів).

В Україні надійде у продаж новий стильний електрокросовер Ford

В Україні привезли перші офіційні електрокросовери Ford Mustang Mach-E. Модель незабаром надійде у продаж.

Ford Mustang Mach-E випускається з 2020 року. В Україні модель ще не продавалася офіційно.

Базова версія Ford Mustang Mach-E оснащена 269-сильним електромотором. Запас ходу складає 470 км на одному заряді.

Модифікація Premium здатна проїхати до 600 км. На цю версію встановлена ​​акумуляторна батарея збільшеної місткості.

Вартість електрокросовера в Україні ще не оголошено. Очікується, що ціни на модель починаються приблизно від 45 000 доларів.

Раніше ми повідомляли, що недорогого британського конкурента Skoda Fabia розсекретили до прем’єри. Також ми писали, що Audi представили незвичайний електрокросовер для подорожей.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі