Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Ще технологічніше та безпечніше: Hyundai оновив свій популярний електрокар (фото)

Оновлений Hyundai Ioniq 5 отримав акумуляторну батарею більшої місткості, завдяки чому було збільшено запас ходу

Фото: Hyundai. Колаж: Pro Гроші

Оновлений Hyundai Ioniq 5 отримав безліч доопрацювань

Фото: Hyundai. Колаж: Pro Гроші

Електрокросовер Hyundai Ioniq 5 отримав оновлення для 2025 модельного року. Модель має багато відмінностей від попередника.

Про це розповіли на сайті Hyundai.

Hyundai Ioniq 5 випускається з 2021 року. Це середньорозмірний електрокросовер з дизайном у ретростилі.

Оновлена ​​модель отримала змінений передній бампер. Також електрокросовер запропонують з новим дизайном колісних дисків.

Hyundai Ioniq 5 2025 передня частина
Hyundai Ioniq 5 2025 передня частина
Фото: Hyundai

Позаду з'явився новий задній бампер. Крім цього було змінено дифузор.

Hyundai Ioniq 5 2025 задня частина
Hyundai Ioniq 5 2025 задня частина
Фото: Hyundai

Оновлений Hyundai Ioniq 5 отримав модернізовану підвіску. Модель стала комфортнішою та стійкішою на дорозі. Також було збільшено жорсткість кузова авто.

Крім стандартних комплектацій, буде запропоновано й варіант N Line. Він пропонує спортивніший кузовний обвіс та деякі інші зовнішні покращення.

Hyundai Ioniq 5 2025 N Line
Hyundai Ioniq 5 2025 N Line
Фото: Hyundai

В інтер'єрі було змінено компонування клімат-контролю та розташування деяких елементів керування. Також оновилася інформаційно-розважальна система.

Hyundai Ioniq 5 2025 інтер'єр
Hyundai Ioniq 5 2025 інтер'єр
Фото: Hyundai

Як і раніше Hyundai Ioniq 5 запропонують з одним або двома електромоторами на вибір потужністю від 170 до 325 к.с. Крім цього, буде доступний оновлений Hyundai Ioniq 5 N з 650-сильною установкою.

Електрокросовер оснастять новою акумуляторною батареєю місткістю 85 кВт·год. Запас ходу становитиме 484 км на одному заряді.

Також модель підтримуватиме швидку зарядку. Вона дозволить поповнити запас акумуляторної батареї з 10% до 80% лише за 18 хвилин.

Новинка надійде у продаж уже у другій половині 2024 року. Вартість моделі оголосять ближче до дати виходу.

Renault представили недорогий електричний хетчбек у ретростилі

Renault показали електрокар 5 E-Tech Electric. Модель отримала дизайн у стилі перших поколінь однойменного хетчбека.

Оригінальний Renault 5 випускався з 1972 до 1996 року. Нова модель перейшла на електротягу, але зберегла впізнаваний дизайн.

Новинку запропонують з кількома кольорами кузова на вибір. Електричний хетчбек можна замовити з білими, чорними або червоними контурними смугами.

Renault 5 E-Tech Electric оснащений електромотором потужністю 95 або 150 к.с. залежно від версії. Розгін від 0 до 100 км/год займає близько 7,8 секунди.

Електромобіль запропонують з акумуляторними батареями місткістю 40 або 52 кВт·год на вибір. Запас ходу складе 300 чи 400 км відповідно.

Renault 5 E-Tech Electric підтримує швидку та двонаправлену зарядку. На капоті розташований індикатор заряду акумулятора.

Новинка надійде у продаж у Європі до кінця 2024 року. Початкова вартість моделі становитиме 25 000 євро (27 120 доларів).

Раніше ми повідомляли, що Fiat показав яскраві електрокари майбутнього. Також ми писали, що Dacia представила стильний міський електромобіль за 21 500 доларів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.