Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Автопрокат у Буковелі: скільки коштує оренда машини на курорті

Розповідаємо про те, скільки грошей треба українцям, аби комфортно відпочити

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці можуть віддати значну суму за автомобіль

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Попереду різдвяно-новорічні свята. Саме в цю пору чимало українців обирають для відпочинку саме Буковель, адже на цьому гірськолижному курорті люди знайдуть безліч варіантів відпочинку та дозвілля. Дехто приїжджає одразу на своїх машинах, однак інша частина людей надає перевагу орендованим автомобілям.

Сайт Pro Гроші розповідає, скільки коштує орендувати машину в Буковелі.

Згідно з даними сайту ukr-prokat, у цьому місці ви зможете знайти машину на будь-який смак та бюджет.

Бюджетні автомобілі

Найдешевший варіант з усього списку запропонованого виявився автомобіль Chevrolet Spark/Ravon2. Цей транспорт за добу вам обійдеться у 18 євро (713 гривень).

Фото: Pro Гроші


Найдорожчий зі списку бюджетний авто – Peugeot 301. За нього українці заплатять 22 євро за одну добу (871 гривня).

Фото: Pro Гроші


Зверніть увагу, якщо ви берету в оренду авто, то треба буде внести заставу. За бюджетні авто ця сума складає 400 євро (15 847 гривень).

Автомобілі класу "Комфорт"

Найдешевшим у цьому класі виявився авто VW Golf 7 Variant. Згідно з сайтом, він вам обійдеться у 25 євро за добу (990 гривень).

Фото: Pro Гроші

А от останній у цьому списку, а отже найдорожчим, буде Skoda Octavia A8. Його вартість складає 27 євро за добу (1 069 гривень).

Фото: Pro Гроші

Важливо, що у вищому класі автомобілів зростає і їхня заставна сума. За "Комфорт" треба буде заплатити 600 євро (23 770 гривень).

Автомобілі класу "Бізнес"

Тут українцям пропонують лише два варіанти транспорту. Коштують вони однаково. Тобто, за Toyota Camry та Skoda Superb ви заплатите по 42 євро за добу (1 663 гривні).

Фото: Pro Гроші

Памʼятайте також про заставу, адже тут вона стала ще більшою. За один автомобіль доведеться віддати 900 євро (35 657 гривень).

Скільки коштують лижні розваги в Буковелі

Раніше ми розповідали, що на цьому курорті українці також можуть розважитися в лижній школі. Тут є одразу кілька варіантів спуску. Всі вони залежать від ваших навичок, а також бажань. Наприклад, Якщо ви вперше на лижах, то можете замовити тренування "Комфортний старт". Він вам обійдеться у 3 460 грн.

Якщо ж ви вже з досвідом, то можете придбати:

  • "Техніка Level-up" – 3 460 грн;
  • "Аудит їзди" – 2 290 грн.

Тут ви зможете покращити свої скіли та дізнаєтеся про нові трюки. Більше читайте тут.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що туристи мають знати, які ціни у ресторанах Буковелю. Також ми повідомляли про новорічну ніч 2024 за тисячі євро і розповідали, скільки зароблять Полякова, Лобода та інші зірки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.