Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Chevrolet представили сімейний мінівен з практичним інтер'єром за 15 000 доларів (фото)

Оновлений Chevrolet Spin має безліч покращень у порівнянні з поточною моделлю бюджетного мінівена

Фото: Chevrolet. Колаж: Pro Гроші

Оновлений Chevrolet Spin отримав безліч покращень

Фото: Chevrolet. Колаж: Pro Гроші

У Бразилії показали оновлений мінівен Chevrolet Spin. Новинка отримала змінений дизайн екстер'єру та розширений список оснащення.

Про це розповіли на сайті Carscoops.

Chevrolet Spin випускається з 2012 року. Ця модель заснована на компактному седані Cobalt, але пропонує вищий рівень практичності.

Спереду з'явилися С-подібні фари та подвійна решітка радіатора. Також зовні тепер більше пластику, а кліренс було збільшено.

В інтер'єрі встановили цифрову панель приладів та 11-дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи. До списку оснащення входять мультимедійна система Chevrolet MyLink, підтримка Wi-Fi та оновлення через бездротову мережу. Також новинка отримала розширений набір систем безпеки.

Chevrolet Spin 2025 інтер'єр
Chevrolet Spin 2025 інтер'єр
Фото: Chevrolet

Ще однією зміною стала доопрацьована підвіска. Мінівен тепер краще справляється з бездоріжжям.

Chevrolet Spin оснащений 1,8-літровим бензиновим двигуном потужністю 105 к.с. і 161 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 5-ступінчастою механічною коробкою передач або 6-ступінчастою АКПП на вибір.

Старт продажів оновленого мінівена відбудеться вже у 2024 році. Спочатку модель продемонструють на виставці Big Brother наприкінці березня цього року.

Популярний седан Mazda знімають з виробництва

У Японії збираються зняти з виробництва седан Mazda 6. У 2023 році попит на модель на внутрішньому ринку виявився рекордно низьким.

Mazda 6 третього покоління випускається з 2012 року. У 2018 році модель отримала велике оновлення.

Mazda 6 залишила ринки США та Великої Британії у 2021 та 2023 роках відповідно. Продажі седана значно поступаються кросоверам японського бренду.

Замість седана у Японії запропонують кросовери з лінійки CX. На базі Mazda 6 випускається кросовер CX-5.

До 2022 року в розробці було четверте покоління Mazda 6. Проте проєкт вирішили скасувати.

Найближчим часом Mazda 6 залишиться доступною у кількох країнах світу. Попри це, наступного року виробництво седана може бути повністю припинено.

Нагадаємо, що Mazda 6 оснащується бензиновими та дизельними двигунами на вибір потужністю від 145 до 250 к.с. Ця модель недоступна для покупки в Україні.

Раніше ми писали, що Hyundai представив недорогий кросовер з незвичайним дизайном. Також ми повідомляли, що Volvo та Geely готують стильний гібридний седан з багатим обладнанням.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.