Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Chevrolet презентували стильний кросовер з багатим оснащенням за 28 000 доларів (фото)

Новий Chevrolet Equinox пропонує більш сучасний дизайн екстер'єру та розширений список оснащення

Фото: Chevrolet. Колаж: Pro Гроші

Новий Chevrolet Equinox буде доступний у кількох модифікаціях

Фото: Chevrolet. Колаж: Pro Гроші

General Motors представила четверте покоління кросовера Chevrolet Equinox. Модель отримала більш сучасний дизайн та оновлений інтер'єр.

Про це розповіли на сайті CarBuzz.

Новий Chevrolet Equinox отримав роздільну передню оптику із вузькими денними ходовими вогнями. Також спереду розміщена велика решітка радіатора.

Chevrolet Equinox 2025 передня частина
Chevrolet Equinox 2025 передня частина
Фото: Chevrolet

Ззаду встановлені L-подібні ліхтарі. Кросовер буде доступний у кількох версіях на вибір, включаючи нову модифікацію Activ.

Chevrolet Equinox 2025 задня частина
Chevrolet Equinox 2025 задня частина
Фото: Chevrolet

Новинка стала ширшою за модель поточного покоління. Крім цього, новий Chevrolet Equinox отримав розширювачі колісних арок.

Chevrolet Equinox Activ має багато відмінностей від інших версій моделі. Він отримав позашляхові шини, іншу решітку радіатора та 17-дюймові алюмінієві колісні диски.

В інтер'єрі встановлені 11-дюймова панель приладів та 11,3-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи. У Chevrolet заявили, що новинка отримала набагато більше місця для зберігання речей порівняно з моделлю поточного покоління.

Chevrolet Equinox 2025 інтер'єр
Chevrolet Equinox 2025 інтер'єр
Фото: Chevrolet

Базовий Chevrolet Equinox оснащений 1,5-літровим турбованим бензиновим двигуном потужністю 175 к.с. і 184 Нм крутного моменту. Він працює у парі з варіатором.

Повнопривідний кросовер також оснащений 1,5-літровим турбованим бензиновим двигуном, але його крутний момент становить 203 Нм. Він пропонується з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Новинка надійде у продаж у США у 2024 році. Очікується, що початкова вартість моделі становитиме 28 000 доларів.

Chevrolet представили сімейний мінівен з практичним інтер'єром за 15 000 доларів

У Бразилії представили оновлений мінівен Chevrolet Spin. Модель отримала змінений дизайн екстер'єру та розширений список оснащення.

Спереду розташовані С-подібні фари та подвійна решітка радіатора. Крім цього, зовні з'явилося більше пластику, а кліренс був збільшений.

В інтер'єрі розмістили цифрову панель приладів та 11-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи. До списку оснащення входять мультимедійна система Chevrolet MyLink, підтримка Wi-Fi та оновлення через бездротову мережу.

Також мінівен отримав доопрацьовану підвіску. Автомобіль тепер краще справляється із бездоріжжям.

Chevrolet Spin оснащений 1,8-літровим бензиновим двигуном потужністю 105 к.с. і 161 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 5-ступінчастою "механікою" або 6-ступінчастою АКПП на вибір.

Старт продажу оновленого Chevrolet Spin відбудеться вже у 2024 році. Спочатку модель продемонструють на виставці Big Brother наприкінці березня.

Раніше ми писали, що Volkswagen представив новий Golf 2024. Також ми повідомляли, що популярний седан Mazda знімають з виробництва.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.