Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

ДВЗ чи електрокар на вибір: BMW показали новий універсал 5 Series (фото)

BMW 5 Series та i5 Touring мають кілька відмінностей від седана, включаючи змінену задню частину кузова

Фото: BMW. Колаж: Pro Гроші

BMW 5 Series та i5 Touring мають збільшений багажник

Фото: BMW. Колаж: Pro Гроші

Лінійку BMW 5 Series восьмого покоління поповнить універсал Touring. Модель запропонують з кількома силовими установками, включаючи повністю електричну модифікацію i5.

Про це розповіли на сайті BMW.

BMW 5 Series та i5 Touring призначені для водіїв, яким потрібний практичний автомобіль. Ця модифікація пропонує більш місткий багажник у порівнянні із седаном.

Об'єм багажника становить 570 літрів. Внутрішнє місце можна збільшити до 1700 літрів, якщо скласти задні сидіння.

BMW i5 Touring задня частина
BMW i5 Touring задня частина
Фото: BMW

Новинка пропонується з підсвічуванням решітки радіатора BMW Iconic Glow. На вибір також є велика кількість кольорів кузова.

BMW i5 Touring передня частина
BMW i5 Touring передня частина
Фото: BMW

Стандартний універсал пропонується з 18- або 19-дюймовими колісними дисками. За доплату є 21-дюймові колісні диски.

В інтер'єрі встановлені 12,3-дюймова цифрова панель приладів та 14,9-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи. До списку оснащення входить підтримка Android Auto та Apple CarPlay.

BMW i5 Touring інтер'єр
BMW i5 Touring інтер'єр
Фото: BMW

За доплату можна отримати панорамний скляний дах та внутрішнє оздоблення кольору Merino. Також універсал доступний з преміальною аудіосистемою Bowers & Wilkins із 18 динаміками.

BMW 5 Series Touring оснащений "м'якою" гібридною установкою з 2,0-літровим турбодизелем та електромотором потужністю 197 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Вона працює в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

BMW i5 доступний з одним або двома електромоторами потужністю від 340 до 601 к.с. Топова версія здатна розганятись від 0 до 100 км/год за 3,9 секунди.

Запас ходу складає до 560 км на одному заряді. Крім цього, підтримується швидка зарядка.

Універсали BMW 5 Series та i5 Touring надійде у продаж у Європі у другому кварталі 2024 року. Вартість моделей буде оголошена пізніше.

Porsche презентували оновлений електромобіль Taycan 2025

Електромобіль Porsche Taycan отримав оновлення для 2025 модельного року. Новинка має безліч покращень порівняно з попередником.

Оновлений Porsche Taycan отримав нові бампери та змінені передні фари. Вони стали ефективнішими.

Базовий електромобіль тепер постачається з пневматичною підвіскою. За доплату є система активної підвіски Porsche Active Ride.

Топовий Porsche Taycan Turbo S оснастили двома електромоторами потужністю 952 к.с. Розгін від 0 до 100 км/год займає 2,3 секунди.

Електрокар отримав акумуляторні батареї місткістю від 89 до 105 кВт·год. Запас ходу складає до 678 км на одному заряді.

Базовий Porsche Taycan 2025 коштуватиме 101 395 доларів. За топову версію Turbo S Cross Turismo доведеться заплатити 213 695 доларів.

Раніше ми повідомляли, що Mini показали новий хетчбек Cooper. Також ми писали, що Volkswagen представив незвичайний чотиридверний кабріолет.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.