Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Елегантність та комфорт – топ найкращих авто для жінок

Важливо памʼятати, що машину слід обирати за вашими потребами, стиля життя тощо

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Є найкращі варіанти авто для жінок

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Обрати ідеальну машину досить нелегко, адже одного "найкращого" варіанту для жінки просто не існує. Все через те, що вибір автомобіля залежить від багатьох факторів: ваші потреби, стиль життя, вподобання тощо. Проте не варто забувати й про деякі універсальні аспекти, які можуть бути важливими для авто.

Сайт Pro Гроші підібрав топ найкращих автомобілів для жінок.

Яка найкраща машина для жінки

Більшість експертів вважають, що таке авто повинно бути:

  • функціональним і легким в управлінні;

  • простим в обслуговуванні та надійним;

  • комфортним.

Volkswagen Golf

Цей транспорт точно поєднує в собі всі характеристики, які повинні бути в найкращих машинах для дівчат. Це авто досить комфортабельне, а також містке, адже розраховане на пʼять місць. Це чотиридверний хетчбек, яке ще й має велике багажне відділення. Врахуйте, що саме це авто можна з легкістю купити за доступною ціною.

Audi A3

Ця модель може бути найкраща для жінок, адже в ній є кілька важливих характеристик:

  • світлові датчики й датчики дощу;

  • камеру заднього виду;

  • контроль положення авто щодо дорожньої розмітки;

  • "розумний" паркувальник;

  • контроль сліпих ділянок.

Suzuki Grand Vitara

На ринку цей автомобіль вже не перший рік і навіть у стандартній комплектації він впевнено займає своє місце в топ авто для дівчат чи жінок. Даний транспорт досить компактний, але при цьому має дуже просторий салон. Високий кліренс дозволить дівчатам безперешкодно переміщатися не тільки по міських, а й по невпорядкованих путівцях.

Яка машина вважається жіночою

Загалом у світі вже сформувався певний топ автомобілів, які більшість людей вважають саме жіночими. Найперше авто, яке одразу асоціюється з цією темою – Daewoo Matiz. Машина досить невелика і підходить як для ділових поїздок по місту, так і для виїзду в супермаркети за межі міста.

Машина виглядає досить маленькою, але насправді вона легко вміщає чотирьох дорослих пасажирів (включаючи водія), а для дітей у ньому буде ще просторіше.

Ще один представник — Hyundai Getz. Цей автомобіль точно приверне увагу економічністю і яскравим дизайном. А ще ця машина має досить об'ємний багажник. Туди ви легко зможете помістити дитячу коляску, а також, наприклад, ваші покупки з активного шопінгу.

Ще один жіночий автомобіль — Nissan Micra. Японська машина підійде жінкам, які хочуть досить компактний транспорт. Однак не дивлячись на це, потужність в автомобіля досить висока. Саме тому завдяки цьому авто ви зможете бути жвавими й динамічними на дорогах.

Раніше ми писали про нові правила, яких мають дотримуватися українські водії. Також ми розповідали, чому бензин в Україні коштує дорожче, ніж у Польщі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.