Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Ford представив практичний мікроавтобус з незвичайними задніми сидіннями (фото)

Оновлений Ford Transit Connect запропонують у кількох модифікаціях на вибір з різною довжиною колісної бази

Фото: Ford. Колаж: Pro Гроші

Ford Transit Connect 2024 отримав безліч покращень

Фото: Ford. Колаж: Pro Гроші

Ford презентував оновлений Transit Connect для європейського ринку. Мікроавтобус отримав нові модифікації та розширений список оснащення.

Про це розповіли на сайті Ford.

Оновлений Ford Transit Connect відрізняється від попередника зміненою решіткою радіатора та фарами з новими денними ходовими вогнями. Крім цього, було змінено передній бампер.

Ford Transit Connect 2024 передня частина
Ford Transit Connect 2024 передня частина
Фото: Ford

Новинка буде доступна зі стандартною та подовженою колісною базою. Покупцям запропонують двомісну версію Van та п'ятимісну Kombi. Максимальне корисне навантаження моделі складає 820 кг, а буксирувальна здатність – до 1500 кг.

Інтер'єр виконаний з високоякісного пластику та тканини. Усередині розміщено 10-дюймову цифрову панель приладів та дисплей інформаційно-розважальної системи.

Ford Transit Connect 2024 інтер'єр
Ford Transit Connect 2024 інтер'єр
Фото: Ford

До списку оснащення входять бездротовий зарядний пристрій для смартфона та підігрів передніх сидінь. Вони доступні за доплату як опції.

Версія Kombi отримала задні сидіння "flexible seating concept". Їх можна швидко скласти одним рухом, перетворивши п'ятимісний мікроавтобус на двомісний фургон.

Задні сидіння Ford Transit Connect Kombi 2024
Задні сидіння Ford Transit Connect Kombi 2024
Фото: Ford

Ford Transit Connect оснащений гібридною установкою з 1,5-літровим бензиновим двигуном та електромотором потужністю 150 к.с. і 350 Нм крутного моменту. Вона працює у парі з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Запас ходу на електротязі становить 110 км. Акумулятор можна швидко зарядити.

Також оновлений мікроавтобус запропонують з 2,0-літровим турбодизелем потужністю 102 або 122 к.с. Він працює в парі з 6-ступінчастою "механікою" або 7-ступінчастою АКПП.

Ще однією особливістю оновленої моделі стала наявність багатьох сучасних систем допомоги водієві. Серед них попередження про лобове зіткнення, система автоматичного екстреного гальмування та датчики сліпих зон.

Оновлений Ford Transit Connect надійде у виробництво навесні 2024 року. Вартість моделі буде оголошена пізніше.

Ford презентував новий кросовер Kuga 2025

Ford показав оновлений кросовер Kuga. Модель отримала змінений дизайн та розширений список оснащення.

Оновлений кросовер має нову версію Active. Вона відрізняється від інших модифікацій деякими зовнішніми деталями.

Також передбачено додатковий режим водіння Trail. Він змінює контроль тяги та реакцію дросельної заслінки.

До списку оснащення входить підтримка Apple CarPlay та Android Auto. Крім цього, є передача даних через мережу 5G.

Базовий Ford Kuga оснастять 1,5-літровим бензиновим двигуном потужністю 148 к.с. Також кросовер запропонують із гібридною установкою, яка складається з 2,5-літрового двигуна та електромотора.

Топова версія оновленого Ford Kuga здатна розганятися від 0 до 100 км/год за 7,3 секунди. Запас ходу на електротязі складає 69 км.

Вартість та характеристики оновленого кросовера будуть оголошені пізніше. Новинка надійде у продаж у Європі вже найближчими місяцями.

Раніше ми повідомляли, що Mazda представила новий великий кросовер. Також ми писали, що компанія Audi представила оновлений кросовер Q7.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.