Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Ford презентував великий повнопривідний кросовер із багатим оснащенням (фото)

Оновлений Ford Explorer доступний у чотирьох комплектаціях і пропонується з двома двигунами на вибір

Фото: Ford. Колаж: Pro Гроші

Ford Explorer отримав кілька косметичних змін

Фото: Ford. Колаж: Pro Гроші

Ford представив оновлений кросовер Explorer 2025 модельного року. Новинка отримала безліч зовнішніх та внутрішніх покращень.

Про це розповіли на сайті CarBuzz.

Ford Explorer шостого покоління випускається з 2019 року. Це повнорозмірний кросовер, який у модельному ряді бренду займає місце між Edge та Expedition.

Оновлений Ford Explorer отримав компактніші передні фари та решітку радіатора. Крім цього, на авто встановили нові бампери.

Ford Explorer 2025 передня частина
Ford Explorer 2025 передня частина
Фото: Ford

Задні ліхтарі також змінились. Тепер вони доповнені тонкими світлодіодними смугами.

Ford Explorer ST 2025 задня частина
Ford Explorer ST 2025 задня частина
Фото: Ford

Кросовер запропонують у комплектаціях Active, ST-Line, ST та Platinum. За доплату є повний привід.

Всі комплектації мають своє унікальне зовнішнє оздоблення. Версії ST і ST-Line отримали глянсову чорну решітку радіатора.

На вибір доступні легкосплавні колісні диски діаметром від 18 до 21 дюйма. Крім цього, клієнтам запропонують велику кількість опцій.

В інтер'єрі з'явилися покращені матеріали оздоблення та контурне підсвічування. Усередині встановлено 12,3-дюймову цифрову панель приладів та 13,2-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи.

Ford Explorer 2025 інтер'єр
Ford Explorer 2025 інтер'єр
Фото: Ford

Кросовер отримав сучасні системи допомоги водієві Ford Co-Pilot360 Assist+. Також доступна система напівавтономного керування BlueCruise.

Оновлений Ford Explorer оснащується 2,3-літровим турбованим двигуном потужністю 300 к.с. і 420 Нм крутного моменту. Він працює у парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Версія Ford Explorer ST пропонується з 3,0-літровим турбованим двигуном V6 потужністю 400 к.с. та 563 Нм. Він також працює в парі з 10-ступінчастою АКПП.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 5 секунд. Максимальна швидкість становить 230 км/год.

Ford Explorer Active коштуватиме 41 220 доларів. Вартість інших модифікацій буде оголошено до другого кварталу 2024 року, коли модель вийде на ринок США.

Ford представив практичний мікроавтобус з незвичайними задніми сидіннями

Ford показав оновлений Transit Connect для європейського ринку. Мікроавтобус відрізняється від попередника новими модифікаціями та розширеним списком оснащення.

Модель доступна зі стандартною та подовженою колісною базою. Покупцям запропонують двомісну версію Van та п'ятимісну Kombi.

Інтер'єр виконаний з високоякісного пластику та тканини. Усередині розміщено 10-дюймові цифрову панель приладів та дисплей інформаційно-розважальної системи.

Модифікація Kombi отримала задні сидіння "flexible seating concept". Їх можна швидко скласти одним рухом, перетворивши п'ятимісний мікроавтобус на двомісний фургон.

Ford Transit Connect оснащений гібридною установкою з 1,5-літровим бензиновим двигуном та електромотором потужністю 150 к.с. і 350 Нм крутного моменту. Вона працює в парі з 6-ступінчастою АКПП.

Також модель запропонують із 2,0-літровим турбодизелем потужністю 102 або 122 к.с. Він працює в парі з 6-ступінчастою "механікою" або 7-ступінчастою АКПП.

Оновлений Ford Transit Connect надійде у виробництво навесні 2024 року. Вартість мікроавтобуса буде оголошена пізніше.

Раніше ми повідомляли, що Mitsubishi збирається відродити свій культовий позашляховик. Також ми писали, що Mazda представила новий великий кросовер.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.