Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Італійці показали 900-сильний перегоновий суперкар зі знімним дахом (фото)

Pagani Huayra R Evo важить всього 1060 кг і здатний розвивати швидкість до 351 км/год

Фото: Pagani. Колаж: Pro Гроші

Pagani Huayra R Evo стане найекстремальнішим суперкаром бренду

Фото: Pagani. Колаж: Pro Гроші

Італійський виробник суперкарів Pagani презентував модель Huayra R Evo. Новинка отримала агресивний дизайн та потужний двигун.

Про це розповіли на сайті CarBuzz.

Pagani Huayra R Evo заснований на дорожньому суперкарі, але його можна експлуатувати лише на перегоновому треку. Власники моделі отримають доступ до заходів за програмою Arte in Pista, до яких включено безліч трек-днів.

Pagani Huayra R Evo передня частина
Pagani Huayra R Evo передня частина
Фото: Pagani

Суперкар отримав обтічний кузов з довгою задньою частиною. Завдяки масивному антикрилу було суттєво збільшено притискну силу моделі.

Pagani Huayra R Evo задня частина
Pagani Huayra R Evo задня частина
Фото: Pagani

Дизайн новинки натхненний перегоновими болідами 60-х та 70-х. Крім цього, кузов повністю виготовлений з вуглецевого волокна, що дозволило знизити вагу авто до 1060 кг.

Суперкар отримав знімні панелі даху. Знявши їх, власник перетворить авто на родстер з відкритим верхом.

На авто встановлені 19-дюймові ковані колісні диски спереду та 20-дюймові ззаду. Вони взуті у шини Pirelli P Zero Slick.

Pagani Huayra R Evo силует
Pagani Huayra R Evo силует
Фото: Pagani

В інтер'єрі розміщені два спортивні сидіння з шеститочковими пасками безпеки. Більшість внутрішніх деталей виготовлено з передових композитних матеріалів.

Pagani Huayra R Evo оснащений 6,0-літровим турбованим двигуном V12 потужністю 900 к.с. і 770 Нм крутного моменту. Він працює у парі з 6-ступінчастою секвентальною коробкою передач.

Розгін від 0 до 100 км/год займає менше ніж три секунди. Максимальна швидкість становить 351 км/год.

Початкова вартість новинки складе близько 3 млн євро. Модель буде випущена обмеженим тиражем для найвідданіших клієнтів бренду.

Ексклюзивний Lamborghini Дональда Трампа пішов з молотка за 1,1 млн доларів

На аукціоні з молотка пішов суперкар Lamborghini Diablo VT Roadster 1997 року. Автомобіль належав експрезиденту США та бізнесмену Дональду Трампу.

Унікальний Lamborghini Diablo VT Roadster пішов з молотка за 1,1 млн доларів. Трамп замовив це авто новим у 1997 році. На його прохання суперкар пофарбували в ексклюзивний синій колір Blu Le Mans, який не був доступний для моделі на рік випуску.

На дверному порозі є табличка Donald Trump 1997 Diablo. Ця деталь робить суперкар ще унікальнішим.

В аукціонному домі поділилися, що Lamborghini Diablo VT Roadster Дональда Трампа встановив світовий рекорд вартості продажу моделі. Часто такі авто йдуть з молотка за 250–500 тисяч доларів.

Lamborghini Diablo VT Roadster оснащений 5,7-літровим атмосферним двигуном V12 потужністю 492 к.с. і 580 Нм крутного моменту. Він працює у парі з 5-ступінчастою механічною коробкою передач.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 4,2 секунди. Максимальна швидкість становить 322 км/год.

Раніше ми повідомляли, що новітній гіперкар Mercedes виставили на продаж. Також ми писали, що на продаж виставили унікальний суперкар Lamborghini.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.