Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Кращий час для нової покупки: коли можна вигідно придбати машину в автосалоні

У деякі моменти ви можете заощадити до 20% від вартості самого автомобіля завдяки тому, що знатимете, коли варто його купувати

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Ви можете купити нове авто

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Здебільшого люди купують машини саме ті, які вже були у використанні. Однак іноді вибір падає і на нові авто з салону. Ба більше, купуючи правильно це авто ви можете навіть заощадити. Адже навіть у цій справі є чимало знижок у певні сезони.

Про це пише сайт Pro Гроші.

Коли краще купувати машину в автосалоні

Навіть у цій справі все може залежати від сезонності, адже саме у конкретні місяці, дні тижня тощо ви можете отримати чималу знижку на нову машину. Найвигідніший час для цього:

  • пора відпусток;

  • кінець року;

  • час оновлення товару.

Також чималі акції можуть бути у свята. Особливо це стосується загальнонаціональних свят. Також вигідною може бути літня пора, адже в цей період мінімум активності, адже всі люди відпочивають у відпустках, а тому ціни на товари закономірно повзуть униз через відсутність попиту.

Кінець року теж вдалий період, адже:

  • по-перше, новорічні знижки;

  • по-друге, закривається звітний період.

У такі моменти ви можете заощадити до 20% від вартості самого автомобіля. Також зверніть увагу, що дешевше у вас вийде купити автомобіль, коли салони оновлюють свій асортимент. Зазвичай це відбувається восени. Тоді ви теж можете зі знижкою "вихопити" машину своєї мрії.

Коли найбільші знижки на нові автомобілі

Найменш вдалим сезоном для купівлі авто традиційно є літо та весна, особливо – період з квітня по травень. В цю пору навіть машини, які були у використанні, починають дорожчати. Це саме стосується і нових машин із салону.

А от осінньо-зимовий період є ідеальним для такої покупки. Ба більше, найбільше вам вдасться зекономити грошей саме взимку перед Новим роком або відразу після нього. Здебільшого саме в цей період весь інтерес потенційних покупців до купівлі авто згасає. Отже, логічно, що попит падає, а тому продавці (автосалони та власники використаних машин) роблять усе задля того, аби привабити якомога більше клієнтів та продати свій продукт.

Як не натрапити на шахраї під час покупки машини, яка була у використанні

Раніше ми вже розповідали, що передусім варто звернути увагу на профіль продавця. Переконайтеся, що він був підтверджений через "Дію". Це додаткова гарантія, що людина реально існує та представляється своїм іменем.

Також правду ви можете дізнатися про власника цього авто завдяки коментарям інших покупців. Вони можуть стосуватись як продавця, так і авто, яке ви розглядаєте.

Сам автомобіль повинен мати відкритий державний номер та вказаний VIN-код. Завдяки йому можна перевірити дані про нього в реєстрах МВС та інших базах даних. Відповідно, якщо державний номер замасковано, а VIN-код не вказано, то скоріш за все перед вами шахрай і купувати це авто точно не треба. Більше порад читайте в нашому матеріалі.

Раніше ми пояснювали, як правильно купувати автомобіль. Також ми розповідали, як змінилася процедура отримання прав.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.