Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Lexus презентував компактний кросовер з витратою пального 5,5 л на 100 км (фото)

Lexus UX 300h має оновлені системи допомоги водієві та отримав кілька внутрішніх покращень

Фото: Lexus. Колаж: Pro Гроші

Lexus UX 300h отримав нову батарею

Фото: Lexus. Колаж: Pro Гроші

Lexus представив оновлений кросовер UX 2025 модельного року Модель отримала нову бюджетну версію 300h, яка замінить 250h.

Про це розповіли на сайті Lexus.

Lexus UX 300h не має зовнішніх відмінностей від стандартної модифікації кросовера. Проте, модель тепер пропонується з новим кольором кузова – Copper Crest.

Lexus UX 300h задня частина
Lexus UX 300h задня частина
Фото: Lexus

Ще одним нововведенням стали нові ручки на дверних панелях. У внутрішній обробці тепер використовуються дорожчі матеріали.

Базова версія кросовера пропонується з 7-дюймовою цифровою панеллю приладів. Комплектації Premium та F Sport поставляються з 12,3-дюймовим дисплеєм.

Lexus UX 300h F Sport інтер'єр
Lexus UX 300h F Sport інтер'єр
Фото: Lexus

Новинка отримала оновлені системи допомоги водієві Lexus Safety System+ 3.0. До них входять радарний адаптивний круїз-контроль, система відстеження смуги руху та функція запобігання зіткнень з виявленням пішоходів.

Нікель-металогідридна батарея кросовера була замінена на літій-іонну. Також модель отримала нову технологію перемикання передач, яка працює плавніше та швидше.

Lexus UX 300h оснащений гібридною установкою з 2,0-літровим двигуном та електромотором сумарною потужністю 200 к.с. Розгін від 0 до 100 км/год займає 8,1 секунди.

Завдяки покращеній силовій установці та новій батареї кросовер витрачає всього 5,5 літра пального на 100 км у змішаному циклі. Ціни будуть оголошені у 2024 році, коли модель надійде у продаж.

Lexus представив стильний електрокросовер із запасом ходу 428 км

У США презентували електрокросовер Lexus RZ300e. Ця версія дешевша за модифікацію RZ450e і має збільшений запас ходу.

На Lexus RZ300e встановлені 18-дюймові колісні диски. Крім того, за доплату доступні 20-дюймові диски.

Кросовер отримав удосконалені системи допомоги водієві. Серед них є автоматичне екстрене гальмування та адаптивний круїз-контроль.

В інтер'єрі з'явився новий декоративний візерунок з підсвічуванням. Комплектація Luxury включає розкішніше оздоблення центральної консолі.

Lexus RZ300e оснащений 204-сильним електродвигуном. Запас ходу складає 428 км на одному заряді.

Електрокросовер надійде у продаж у США та Європі наступного року. Початкова вартість моделі становитиме 55 150 доларів.

Раніше ми повідомляли, що новий спортивний електрокросовер Hyundai розсекретили до прем’єри. Також ми писали, що на гібридних автомобілів Honda виявили небезпечний дефект.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.