Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Майбутні бестселери: найочікуваніші автомобільні новинки 2024 року

Наступний рік подарує нам безліч цікавих автомобільних новинок з передовими технологіями

Фото: General Motors, Toyota, Citroen. Колаж: Pro Гроші

У 2024 році з'явиться безліч нових електромобілів

Фото: General Motors, Toyota, Citroen. Колаж: Pro Гроші

У 2024 році у продаж надійде безліч цікавих автомобілів. Деякі моделі можуть здійснити революцію на ринку.

Редакція Pro Гроші розповість про найочікуваніші автомобільні новинки 2024 року.

Минаючий 2023 рік був багатий на автомобільні новинки. Проте наступного року з'явиться безліч інших авто, на які мільйони автомобілістів чекають з нетерпінням.

Найочікуваніші автомобільні новинки 2024 року:

BMW M5

BMW M5
BMW M5
Фото: Carscoops

Нове покоління BMW M5 обіцяє стати не тільки технологічнішим, а й набагато потужнішим за свого попередника. Очікується, що новинка отримає гібридну установку потужністю понад 700 к.с.

Цікаво те, що, крім седана, може з'явитися й універсал. Дебют нового BMW M5 відбудеться у липні 2024 року.

Cadillac Escalade IQ

Cadillac Escalade IQ
Cadillac Escalade IQ
Фото: General Motors

Розкішний позашляховик Cadillac Escalade уперше отримає повністю електричну модифікацію. Новинка має 750-сильну установку та зможе проїхати до 724 км на одному заряді.

Cadillac Escalade IQ надійде у продаж влітку 2024 року. Вартість новинки стане відома пізніше.

Jeep Recon

Jeep Recon
Jeep Recon
Фото: Jeep

Американський бренд Jeep має намір повністю перейти на виробництво електромобілів. Однією з таких моделей стане компактний позашляховик Recon, який отримає складний дах та знімні бічні двері.

Jeep Recon отримає двомоторну силову установку та п'ятимісний інтер'єр. Початок виробництва моделі заплановано на 2024 рік.

Dodge Charger

Dodge Charger Daytona SRT
Dodge Charger Daytona SRT
Фото: Dodge

З 2024 року спорткари Dodge Challenger та Charger поточного покоління знімуть із виробництва. Проте, ці моделі отримають наступника, який буде запропонований з електромоторами або новим бензиновим двигуном на вибір.

Концепт-кар Dodge Charger Daytona SRT показали ще у 2022 році. Новинка буде багато в чому схожа на цю модель.

Mazda CX-70

Mazda CX-70
Mazda CX-70
Фото: Mazda

Нова Mazda CX-70 стане альтернативою флагманському кросоверу CX-90, але пропонуватиметься виключно з п'ятимісним інтер'єром. Обидві моделі розділять моторну гаму і навіть деякі панелі кузовів.

Mazda CX-70 отримає багате оснащення та сучасні системи безпеки. Прем'єра кросовера відбудеться на початку 2024 року.

Mercedes-Benz EQG

Mercedes-Benz EQG
Mercedes-Benz EQG
Фото: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz EQG буде заснований на позашляховику G-Class, але повністю запропонує електричну силову установку. Зовні обидві моделі не сильно відрізнятимуться одна від одної.

Однією з найцікавіших особливостей електромобіля стане функція Tank Turn, яка дозволить авто розвертатись на місці як танк. Позашляховик надійде у продаж на початку 2024 року.

Porsche Macan EV

Porsche Macan EV
Porsche Macan EV
Фото: Porsche

Компактний кросовер Porsche Macan нового покоління отримає електричну версію. Новинка матиме потужну силову установку та багате оснащення.

Porsche Macan EV буде заснований на платформі PPE, яку він розділить з моделлю Audi Q6 e-tron. Прем'єра електрокросовера відбудеться вже найближчими місяцями.

Audi Q6 e-tron

Audi Q6 e-tron
Audi Q6 e-tron
Фото: Audi

Audi Q6 e-tron обіцяє стати однією з найтехнологічніших моделей німецького бренду. Запас ходу електрокросовера становитиме до 600 км на одному заряді.

Audi Q6 e-tron отримає цифрового помічника, який здатний вивчати переваги водія. Новинку планують презентувати на початку 2024 року.

Renault 5

Renault 5
Renault 5
Фото: WIPO

Електромобіль Renault 5 отримає ретродизайн у стилі однойменної моделі 70-х років. Новинка запропонує запас ходу до 400 км на одному заряді.

Початкова вартість Renault 5 становитиме 25 000 євро (27 356 доларів). Електричний хетчбек представлять вже 26 лютого 2024 року.

Alfa Romeo Milano

Alfa Romeo Milano
Alfa Romeo Milano
Фото: Auto Express

Alfa Romeo Milano стане першим електрокросовером італійського бренду. Модель отримає стильний дизайн у новому фірмовому стилі бренду.

Очікується, що Alfa Romeo Milano зможе проїхати до 400 км на одному заряді. Новинка надійде у продаж у середині 2024 року.

Dacia Bigster

Dacia Bigster
Dacia Bigster
Фото: Dacia

Dacia Bigster стане новою флагманською моделлю бренду. Серійна версія отримає мало відмінностей від однойменного концепт-кара.

Кросовер Dacia Bigster отримає п'яти- або семимісний інтер'єр на вибір, а також буде доступний у бензинових та гібридних версіях. Модель представлять на початку 2024 року, а початкова вартість новинки становитиме близько 25 000 доларів.

Range Rover Electric

Range Rover Electric
Range Rover Electric
Фото: Land Rover

Range Rover Electric обіцяє стати найтихішим позашляховиком в історії бренду. Він отримає повністю електричну силову установку та розкішний інтер'єр.

Перший електромобіль Land Rover буде заснований на платформі MLA. Очікується, що новинка надійде у продаж на початку 2024 року.

Toyota Land Cruiser 250

Toyota Land Cruiser 250
Toyota Land Cruiser 250
Фото: Toyota

Нова Toyota Land Cruiser 250 має багато відмінностей від свого попередника. Дизайн новинки виконаний у ретростилі, а в моторну гаму увійдуть бензинові, дизельні та гібридні силові установки.

Продаж Toyota Land Cruiser 250 стартує на початку 2024 року. Вартість новинки поки що невідома.

Toyota Camry

Toyota Camry
Toyota Camry
Фото: Toyota

Дев'яте покоління Toyota Camry вперше в історії моделі пропонуватиметься лише з гібридною силовою установкою. Новинка отримала багате оснащення та сучасний дизайн.

Нова Toyota Camry заснована на платформі TNGA та оснащена набором передових систем допомоги водієві Toyota Safety Sense 3.0. Модель надійде у продаж на початку 2024 року.

Citroen e-C3

Citroen e-C3
Citroen e-C3
Фото: Citroen

Нове покоління Citroen C3 кардинально відрізняється від попередників. Тепер це компактний електричний кросовер зі 113-сильним електромотором.

Базова версія Citroen e-C3 отримає акумуляторну батарею місткістю 44 кВт∙год із запасом ходу 320 км. Початкова вартість новинки становитиме 20 000 євро (21 880 доларів).

Преміальні кросовери провалили оновлені краш-тести

У IIHS представили результати оновлених краш-тестів. У них взяли участь сучасні преміальні кросовери.

У краш-тестах випробували BMW X3, Mercedes-Benz GLE, Lincoln Aviator, Audi Q5, Cadillac XT6, Acura MDX, Lexus RX і Volvo XC60. Тільки три моделі мають достатній рівень захисту пасажирів заднього ряду сидінь.

Модель Volvo XC60 показала найкращі результати за захист водія та його пасажирів. Кросовер отримав оцінку "Відмінно".

Усі інші кросовери мали проблеми з безпекою. Найгірше впоралася модель Cadillac XT6.

Раніше ми писали про плани українських автомобілістів на 2024 рік. Також ми повідомляли, що Lexus представив стильний електрокросовер із запасом ходу 428 км.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.