Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Наземна яхта: Rolls-Royce представили найдорожчий автомобіль у світі (фото)

Усього буде випущено чотири екземпляри Rolls-Royce Droptail Arcadia, кожен з яких має унікальне оформлення

Фото: Rolls-Royce. Колаж: Pro Гроші

Кожен Rolls-Royce Droptail Arcadia збирається вручну

Фото: Rolls-Royce. Колаж: Pro Гроші

Компанія Rolls-Royce показала третій з чотирьох запланованих родстерів Droptail. Вартість цього авто становить понад 30 мільйонів доларів.

Про це розповіли на сайті Rolls-Royce.

Rolls-Royce Droptail є найдорожчою моделлю в історії британського бренду. Крім цього, авто пропонує найвищий рівень розкоші.

Кожен екземпляр родстера створюється з урахуванням усіх побажань клієнта. Третій автомобіль отримав назву Droptail Arcadia й пофарбований у білий та чорний кольори з оздобленням з дерева.

Rolls-Royce Droptail Arcadia вид зверху
Rolls-Royce Droptail Arcadia вид зверху
Фото: Rolls-roycemotorcars.com

Довжина моделі складає 5,3 метра. Зовнішній вигляд доповнюють хромована решітка радіатора та 22-дюймові колісні диски.

Rolls-Royce Droptail Arcadia передня частина
Rolls-Royce Droptail Arcadia передня частина
Фото: Rolls-roycemotorcars.com

Дерев'яна обробка складається з 233 окремих елементів, а на її створення пішло понад 8000 годин роботи. На складання циферблата знадобилося 5 місяців.

Інтер'єр виконаний з високоякісної шкіри білого та коричневого кольорів. Усередині також є дерев'яне оздоблення.

Rolls-Royce Droptail Arcadia інтер'єр
Rolls-Royce Droptail Arcadia інтер'єр
Фото: Rolls-roycemotorcars.com

Rolls-Royce Droptail Arcadia оснащений 6,75-літровим турбованим двигуном V12 потужністю 600 к.с. і 840 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою перемикання передач.

Mercedes-Benz представив ексклюзивний G-Class

Mercedes-Benz презентували спеціальну версію Stronger Than Diamonds Edition для позашляховика G-Class. Модель випустять обмеженим тиражем у 300 екземплярів.

Mercedes-Benz G-Class Stronger Than Diamonds Edition заснований на модифікації G500. Кузов новинки пофарбований в унікальний колір Manufaktur Rosewood Grey Mango.

Всі чотири дверні замки авто прикрашені діамантами вагою 25 каратів. Дах та елементи зовнішньої обробки пофарбовані у контрастний чорний колір.

Разом з авто покупці отримають сертифікат Ради з відповідальної ювелірної промисловості. Також у комплекті йде особливий ключ із зображенням діаманта.

Mercedes-Benz G-Class Stronger Than Diamonds Edition оснащений 4,0-літровим турбованим двигуном V8 потужністю 422 к.с. і 610 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 9-ступінчастою АКПП.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 5,9 секунди. Максимальна швидкість становить 210 км/год.

Вартість Mercedes-Benz G-Class Stronger Than Diamonds Edition складає 175 000 євро (187 642 доларів). Модель вже доступна для покупки.

Раніше ми повідомляли, що Chrysler представив футуристичний електрокар з інноваційним інтер'єром. Також ми писали, що Ford презентував розкішний трирядний кросовер з багатим оснащенням.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.