Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Нові Sandero, Logan та Jogger: Dacia оновила свої найпопулярніші моделі (фото)

Оновлені Dacia Logan, Sandero та Jogger отримали розширений список оснащення та покращені системи безпеки

Фото: Dacia. Колаж: Pro Гроші

Оновлені моделі доступні з новими кольорами кузова

Фото: Dacia. Колаж: Pro Гроші

Румунський бренд Dacia представив оновлену лінійку моделей Logan, Sandero та Jogger 2024 модельного року. Всі автомобілі отримали безліч покращень.

Про це розповіли на сайті Dacia.

Dacia Logan, Sandero та Jogger є одними з найпопулярніших моделей румунського бренду. Всі вони засновані на платформі CMF-B.

Оновлені моделі пропонуються з новими кольорами кузова. Для Sandero Stepway пропонується бежевий відтінок Safari, а Logan та Sandero тепер доступні у кольорах Shale Grey та Cedar Green, які були доступні виключно для Jogger. На вибір запропонують декілька варіантів оформлення колісних дисків.

Dacia Sandero Stepway 2024
Dacia Sandero Stepway 2024
Фото: Dacia

Також новинки отримали більше систем безпеки. Базові моделі запропонують з відеореєстратором, парктроніком, покращеною системою автоматичного екстреного гальмування та датчиком дощу.

Крім цього, з'явилася модернізована система розпізнавання дорожніх знаків. Топові комплектації Extreme отримали клімат-контроль та камери заднього огляду.

Гібридна модифікація Dacia Jogger пропонується з цифровою панеллю приладів та портами USB Type-C в інтер'єрі. Передбачена функція E-SAVE, яка дозволяє встановити цільовий рівень заряду акумуляторної батареї.

Оновлені Dacia Logan, Sandero та Jogger оснащені 1,0-літровим турбованим бензиновим двигуном потужністю від 90 до 110 к.с. Для Jogger також є гібридна силова установка. Є й модифікації із заводським ГБО.

Вартість моделей не розкривається, але значного подорожчання не станеться. Новинки надійдуть у продаж у Європі вже у квітні 2024 року.

Dacia готує недорогого гібридного конкурента Skoda Octavia

Dacia працює над новим недорогим універсалом C-Neo. Модель запропонують з великою кількістю силових установок на вибір.

Dacia C-Neo отримає дизайн у новому фірмовому стилі бренду. На бампері розмістять кілька повітрозабірників.

Позаду встановлять вузькі ліхтарі. Під ними буде масивний дифузор.

Довжина моделі становитиме близько 4600 мм. Автомобіль отримати просторий інтер'єр та місткий багажник.

Dacia C-Neo буде засновано на платформі CMF-B від Renault Group. Він розділить архітектуру з новим флагманським кросовером Bigster.

На вибір запропонують різноманітні гібридні силові установки. Очікується, що базова версія стане "м'яким" гібридом потужністю близько 130 к.с.

Раніше ми писали, що нова Dacia Duster вперше може отримати спортивну версію. Також ми повідомляли, що Nissan оновив свій популярний компактний кросовер Juke.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.