Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Новий гібридний кросовер Renault розчарував експертів своєю керованістю (відео)

Кросовер Renault Espace непогано показав себе у тесті на слалом, але з тріском провалив лосиний тест

Фото: скріншот із відео. Колаж: Pro Гроші

Новий Renault Espace виявився нестабільним на високій швидкості

Фото: скріншот із відео. Колаж: Pro Гроші

Іспанські експерти випробували гібридний кросовер Renault Espace у двох складних тестах на керованість. Новинка показала далеко не найкращі результати у випробуваннях.

Відео опублікували на YouTube-каналі km77.com.

Нове покоління Renault Espace дуже відрізняється від своїх попередників. Тепер це великий кросовер, а не сімейний мінівен.

Новинка має п'яти- або семимісний інтер'єр, а також пропонує місткий багажник. Цей кросовер оснащується лише гібридними силовими установками.

Спочатку Renault Espace випробували у тесті на слалом. Кросовер проїхав смугу перешкод за 26,4 секунди, що є непоганим результатом. Новинка виявилася швидшою за Volkswagen Multivan і Skoda Fabia.

Наступним випробуванням став лосиний тест, під час якого імітується поява раптової перешкоди на дорозі. Автомобілю необхідно маневрувати на швидкості від 77 км/год для успішного проходження тесту. Renault Espace залишався стабільним лише на швидкості не більше ніж 73 км/год.

Renault Espace оснащений гібридною установкою з 1,2-літровим двигуном та електромотором потужністю 200 к.с. і 230 Нм крутного моменту. Він працює у парі з безступінчастою трансмісією.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 8,8 секунди. Максимальна швидкість становить 175 км/год.

Популярний кросовер Porsche знімають із виробництва

Кросовер Porsche Macan з ДВЗ перестануть продавати у країнах Євросоюзу з 2024 року. Цю модель замінить новий електромобіль.

Porsche Macan з ДВЗ не відповідає оновленим вимогам кібербезпеки в ЄС. Модель не обладнана захисними системами від хакерів.

Альтернативою бензинової моделі стане новий електрокросовер. Новинку буде засновано на платформі PPE.

Новий Porsche Macan оснастять двома електромоторами потужністю до 612 сил. Крім цього, для топової версії моделі буде доступна функція короткочасного збільшення віддачі силової установки до 751 сили.

Раніше ми повідомляли, що доступний електромобіль Renault знімають із виробництва. Також ми писали, що в Україні надійшов у продаж гібридний кросовер Lexus із витратою пального 1,3 літра на 100 км.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.