Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Новий стильний семимісний кросовер Volkswagen розсекретили до прем'єри (фото)

Volkswagen Tayron багато в чому схожий на кросовер Tiguan, але отримає просторий семимісний інтер'єр

Фото: Carscoops. Колаж: Pro Гроші

Новий Volkswagen Tayron може надійти в продаж уже у 2024 році

Фото: Carscoops. Колаж: Pro Гроші

Новий кросовер Volkswagen Tayron помітили під час дорожніх випробувань. Новинка заснована на моделі Tiguan, але пропонує просторіший семимісний інтер'єр.

Про це розповіли на сайті Carscoops.

Volkswagen планує розширити лінійку своїх кросоверів. Одним з них стане Tayron нового покоління, який продається під назвою Tiguan L на деяких ринках світу.

Тестовий прототип покритий камуфляжем, але деякі елементи екстер'єру можна розглянути. Спереду з'являться вузькі фари та широка решітка радіатора.

Volkswagen Tayron 2025 передня частина
Volkswagen Tayron 2025 передня частина
Фото: Carscoops

Позаду будуть розташовані вузькі ліхтарі. Кросовер отримає високу лінію даху, завдяки чому вдасться збільшити внутрішній простір.

Volkswagen Tayron 2025 задня частина
Volkswagen Tayron 2025 задня частина
Фото: Carscoops

Очікується, що в інтер'єрі будуть розташовані два великі дисплеї. Крім цього заявлена ​​підтримка Apple CarPlay та Android Auto.

Новий Volkswagen Tayron буде заснований на платформі MQB evo. На вибір запропонують бензинові та дизельні двигуни, а також гібридні силові установки.

За чутками, кросовер надійде у продаж уже наприкінці 2024 року. Початкова вартість моделі становитиме близько 30 000 доларів.

Nissan оновив свій популярний компактний кросовер Juke

Nissan представив оновлений кросовер Juke. Новинка отримала кілька покращень.

Оновлена ​​модель доступна з новою топовою комплектацією N-Sport. Кросовер більше не можна купити у базовій версії Visia.

Оновлений кросовер отримав новий жовтий колір кузова. На його розробку знадобилося два роки.

Матеріали внутрішнього оздоблення були покращені. Комплектація N-Sport пропонує жовті вставки з алькантари на панелі приладів і сидіннях.

Оновлений Nissan Juke оснащений 1,0-літровим турбованим бензиновим двигуном потужністю 114 к.с. і 200 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 6-ступінчастою "механікою" або 7-ступінчастою АКПП.

Покупцям також доступна гібридна версія з 1,6-літровим бензиновим двигуном та електромотором сумарною потужністю 143 к.с. і 148 Нм крутного моменту. Витрата пального становить 4,4 літра на 100 км у змішаному циклі.

Раніше ми писали, що Renault готує гібридного конкурента Toyota C-HR зі стильним дизайном. Також ми повідомляли, що новий спортивний електромобіль Porsche помітили під час дорожніх випробувань.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.