Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Новий Volkswagen Golf 2024 повністю розсекретили до прем'єри (фото)

Оновлений Volkswagen Golf отримає кілька косметичних змін та покращений інтер'єр

Фото: Volkswagen. Колаж: Pro Гроші

Оновлений Volkswagen Golf представлять у 2024 році

Фото: Volkswagen. Колаж: Pro Гроші

Дизайн оновленого Volkswagen Golf 8.5 розсекретили перед прем'єрою. Новинка отримає безліч покращень у порівнянні з поточною моделлю.

Про це розповіли на сайті Autocar.

Зовнішність оновленого хетчбека вдалося побачити на зображенні з панелі приладів. На ньому зображено заряджену версію GTI.

Оновлений Volkswagen Golf
Оновлений Volkswagen Golf
Фото: Volkswagen

Спереду з'явиться новий бампер зі збільшеними повітрозабірниками. Також хетчбек отримає оновлені фари, між якими є тонка світлодіодна смуга.

Volkswagen також показав прототип оновленої моделі, покритий камуфляжем. Ззаду можна побачити новий спойлер і змінені ліхтарі.

Оновлений Volkswagen Golf задня частина
Оновлений Volkswagen Golf задня частина
Фото: Volkswagen

В інтер'єрі відбудеться безліч змін. Буде покращено ергономіку та функціональність.

Усередині з'явиться більший 12,9-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи та 10,4-дюймова панель приладів. Вони працюватимуть під керуванням оновленої операційної системи VW MIB.

Одним із нововведень стане інтегрування штучного інтелекту ChatGPT. Його можна буде використовувати для керування деякими функціями авто.

Моторна гама Volkswagen Golf багато в чому відповідатиме нинішній моделі. На вибір запропонують двигуни внутрішнього згоряння, які доповнять "м'якою" гібридною системою.

Гібридні модифікації eHybrid і GTE PHEV стануть ефективнішими завдяки новому 1,5-літровому двигуну. Вони матимуть змогу проїхати на електротязі до 100 км.

Механічна коробка передач більше не пропонуватиметься для Volkswagen Golf. Керівник технічного розвитку бренду Кай Грюніц заявив, що цю КПП обирало лише близько 5% покупців.

Презентація оновленого Volkswagen Golf відбудеться вже за кілька тижнів. Модель надійде у продаж до кінця року.

Renault оновить свій популярний компактний кросовер

Кросовер Renault Captur отримає оновлення у 2024 році. Зміни стосуватимуться як дизайну, так і внутрішньої частини моделі.

Оновлений кросовер отримає змінену решітку радіатора. Подібне рішення можна побачити на хетчбеку Renault Clio.

В інтер'єрі з'являться матеріали вищої якості. Крім цього всередині розмістять два великі дисплеї.

Оновлений Renault Captur запропонують з кількома гібридними силовими установками на вибір. Кросовер стане набагато економнішим за попередника.

Оновлений кросовер представлять вже у 2024 році. Цього ж року авто надійде у продаж.

Раніше ми повідомляли, що недорогого британського конкурента Skoda Fabia розсекретили до прем’єри. Також ми писали, що Dacia готує недорогого гібридного конкурента Skoda Octavia.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.