Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Peugeot готує новий великий кросовер: перші подробиці та фото

Peugeot 5008 стане технологічнішим та безпечнішим, а також буде запропонований у гібридних та електричних модифікаціях.

Фото: Carscoops. Колаж: Pro Гроші

Новий Peugeot 5008 надійде у продаж у 2024 році

Фото: Carscoops. Колаж: Pro Гроші

Флагманський кросовер Peugeot 5008 нового покоління дебютує у 2024 році. Модель отримає гібридні та повністю електричні версії.

Про це розповіли на сайті Carscoops.

Peugeot 5008 є найбільшим кросовером у модельному ряді бренду. Існує два покоління моделі, яка випускається з 2009 року.

Після серії патентних та шпигунських знімків дизайн кросовера більше не є загадкою. Його зовнішній вигляд багато в чому схожий на компактніший Peugeot 3008.

Спереду з'являться вузькі фари з потрійними денними ходовими вогнями. Між ними буде розташована масивна решітка радіатора.

На відміну від Peugeot 3008, флагманський кросовер матиме вищу лінію даху. Задні ліхтарі поєднають в один блок.

Новий Peugeot 5008
Новий Peugeot 5008
Фото: Carscoops

Довжина новинки складе понад 4700 мм. Вона буде більшою за модель другого покоління.

Завдяки більшим габаритам інтер'єр нового Peugeot 5008 стане просторішим. На вибір запропонують п'яти- та семимісні модифікації.

Усередині з'явиться 21-дюймовий дисплей Panoramic i-Cockpit. Також у внутрішній обробці будуть присутні дорожчі матеріали.

Покупці зможуть обрати між гібридними та електричними версіями. При цьому електрокросовер буде доступний у двох модифікаціях.

Peugeot E-5008 отримає акумуляторні батареї місткістю 73 або 98 кВт·год на вибір. Вони забезпечать запас ходу понад 450 кілометрів на одному заряді.

Потужність силової установки становитиме від 210 до 230 к.с. залежно від вибраної модифікації. Версія з повним приводом під питанням.

Peugeot 5008 оснастять 1,2-літровим турбованим двигуном та "м'яким" гібридом потужністю близько 150 к.с. Подробиці про Plug-in гібрид не розкриваються.

Новий Peugeot 5008 може надійти у продаж у середині 2024 року. Вартість кросовера стане відома пізніше.

Новий компактний кросовер Audi помітили під час тестів на дорогах

Під час тестів на дорогах загального користування помітили кросовер Audi Q3 нового покоління. Новинка сильно відрізнятиметься від поточної моделі.

Попереду Ауді Q3 наступного покоління з'явиться роздільна оптика. Решітка радіатора стане компактнішою.

Новий Audi Q3 стане останнім поколінням моделі з двигунами внутрішнього згоряння. Кросовер буде заснований на платформі MQB.

Новинка стане трохи більшою за попередника. Також з'явиться купеподібна версія Sportback.

На вибір запропонують декілька двигунів. Для моделі стане доступна Plug-in гібридна версія із запасом ходу до 100 км на електротязі.

Заряджена версія Audi RS Q3 залишається під сумнівом. Від цієї модифікації можуть відмовитися задля зниження рівня шкідливих викидів.

Audi Q3 нового покоління планують представити у 2024 році. Вартість авто стане відома пізніше.

Раніше ми повідомляли, що преміальні кросовери провалили оновлені краш-тести. Також ми писали, що Lexus представив стильний електрокросовер із запасом ходу 428 км.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.