Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Пікап Isuzu перетворили на практичний автобудинок з наметом на даху та кухнею (фото)

Новий Isuzu D-Max тепер доступний з великим асортиментом аксесуарів для любителів подорожей

Фото: ARB. Колаж: Pro Гроші

Isuzu D-Max можна легко перетворити на будинок на колесах

Фото: ARB. Колаж: Pro Гроші

Ательє ARB модифікувало пікап Isuzu D-Max. Автомобіль перетворили на практичний будинок на колесах для подорожей.

Про це розповіли на сайті Carscoops.

Isuzu D-Max третього покоління випускається з 2019 року. Модель розроблена спільно з інженерами компанії Mazda.

Пікап отримав велику кількість нових аксесуарів. Серед них намет із жорстким каркасом та сходами ARB Esperance, який розміщений на даху.

Isuzu D-Max будинок на колесах
Isuzu D-Max будинок на колесах
Фото: ARB

Клієнти можуть замовити кухню Slide Kitchen. Вона складається з газової плити, раковини та кухонної витяжки. Також передбачено холодильник та великий тент для приготування їжі у дощову погоду.

Isuzu D-Max кухня
Isuzu D-Max кухня
Фото: ARB

До асортименту товарів ARB входять й інші інструменти. Серед них різні кріплення для аксесуарів, додаткові багажники та ремені.

Усі аксесуари можна придбати окремо. Їхня вартість залежить від регіону продажу.

Пікап Isuzu D-Max оснащується 1,9- або 3,0-літровим турбодизелями потужністю 163 і 190 к.с. відповідно. Автомобіль чудово справляється з бездоріжжям завдяки системі повного приводу.

В Україні надійшов у продаж новий рамний пікап SsangYong

В Україні надійшла у продаж нова модель південнокорейського бренду KG Mobility (SsangYong). У нашій країні тепер доступні пікап Musso та його подовжена версія Musso Grand.

KGM Musso є середньорозмірним пікапом на рамній платформі. В Україні тепер є четверте покоління моделі.

KGM Musso отримав містку вантажну платформу об'ємом 1011 літрів. Модель Musso Grand пропонує вже 1262 літри вантажного простору.

Автомобілі мають найсучасніші системи безпеки. Є система допомоги при гальмуванні, активний захист від перекидання та система допомоги при старті на підйомі.

У список оснащення входять двозонний клімат-контроль, електросклопідйомники та підігрів бічних дзеркал заднього огляду. Також передбачено повнорозмірне запасне колесо.

KGM Musso та Musso Grand оснащені 2,2-літровим турбодизелем потужністю 181 к.с. (Musso) або 187 к.с. (Grand Musso). На вибір доступні 6-ступінчасті АКПП або "механіка".

Початкова вартість KGM Musso в Україні становить 1 374 450 грн (35 700 доларів) з ПДВ. За KGM Musso Grand доведеться заплатити від 1 709 400 грн (44 400 доларів).

Раніше ми писали, що Land Rover Defender отримав нестандартну версію. Також ми повідомляли, що популярний кросовер Nissan X-Trail підготували до суворого бездоріжжя.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.