Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Популярний кросовер Ford знімають з виробництва: чим замінять модель

Популярність кросовера Ford Edge помітно знизилася у США через пандемію COVID-19

Фото: Ford. Колаж: Pro Гроші

Ford Edge другого покоління випускається з 2014 року

Фото: Ford. Колаж: Pro Гроші

Кросовер Ford Edge планують зняти з виробництва. Останній автомобіль буде збудовано на канадському заводі 26 квітня 2024 року.

Про це розповіли на сайті Carscoops.

Ford Edge випускається з 2006 року. На північноамериканському ринку існує два покоління моделі, а у 2018 році з'явилася оновлена ​​версія авто. У Китаї продається вже третє покоління кросовера.

З моменту дебюту в США щорічно продавали близько 130 тисяч автомобілів Ford Edge. Через пандемію COVID-19 попит на модель сильно знизився.

Кросовер Ford Edge планують замінити на нову електричну модель. Американський бренд планує випускати більше електромобілів з 2025 року.

Загалом Ford інвестує 1,45 мільярда доларів у виробництво п'яти нових електричних моделей на заводі, на якому збирався кросовер Edge. Остання з них дебютує у 2028 році.

Ford Edge оснащується різними бензиновими двигунами на вибір потужністю від 150 до 245 к.с. При цьому існує і заряджена версія ST з 335-сильним турбованим двигуном V6.

Chevrolet презентували стильний кросовер з багатим оснащенням за 28 000 доларів

У США представили четверте покоління кросовера Chevrolet Equinox. Новинка отримала сучасний дизайн екстер'єру та покращений інтер'єр.

Кросовер став ширшим за модель поточного покоління. Крім цього, новий Chevrolet Equinox має розширювачі колісних арок.

Chevrolet Equinox Activ отримав багато відмінностей від інших версій моделі. На нього встановлені позашляхові шини, інша решітка радіатора та 17-дюймові алюмінієві колісні диски.

В інтер'єрі розміщено 11-дюймову панель приладів та 11,3-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи. Новинка отримала набагато більше місця для зберігання речей, порівняно з моделлю поточного покоління.

Базовий Chevrolet Equinox оснащений 1,5-літровим турбованим бензиновим двигуном потужністю 175 к.с. і 184 Нм крутного моменту. Він працює у парі з варіатором.

Повнопривідний кросовер також оснащений 1,5-літровим турбованим бензиновим двигуном, але крутний момент становить 203 Нм. Він пропонується з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Chevrolet Equinox четвертого покоління надійде у продаж у США у 2024 році. Очікується, що початкова вартість моделі становитиме 28 000 доларів.

Раніше ми писали, що Toyota готує стильний гібридний седан із 380-сильним двигуном. Також ми повідомляли, що новий найбільший кросовер Audi розсекретили до прем’єри.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.