Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Porsche 911 отримав незвичайний тюнінг у стилі культового спорткара 50-х (фото)

Ентузіаст з нуля розробив новий кузов для Porsche 911 і вніс безліч змін у конструкцію авто

Фото: Carscoops. Колаж: Pro Гроші

Porsche 911 перетворили на сучасну копію спорткара 550 Spyder

Фото: Carscoops. Колаж: Pro Гроші

Американський умілець Кіп Лассеттер модернізував спорткар Porsche 911 (993). Автомобіль отримав тюнінг у стилі моделі 550 Spyder 1950-х років.

Про це розповіли на сайті Carscoops.

Porsche 550 Spyder випускався з 1953 по 1957 рік. Це спортивний автомобіль, який був розроблений для перегонів. Нині вартість таких авто на аукціонах становить мільйони доларів.

Лассеттер вирішив відтворити культовий спорткар з Porsche 911. Для цього він з нуля розробив і збудував нові кузовні панелі.

Процес створення Porsche 911 у стилі 550 Spyder
Процес створення Porsche 911 у стилі 550 Spyder
Фото: Carscoops

Спорткар не має даху, а замість повноцінного лобового скла встановлено вітрове скло. Також автомобіль отримав 18-дюймові колісні диски у стилі раритетної моделі.

Задня частина була подовжена. Крім цього, вихлопні патрубки тепер встановлені на місці, призначеному для номерних знаків.

Porsche 911 у стилі 550 Spyder
Porsche 911 у стилі 550 Spyder
Фото: Carscoops

Наразі ентузіаст зосереджений на інтер'єрі авто. Він планує встановити нові спортивні сидіння та захист від перекидання.

Шасі автомобіля було посилено. Вага спорткара складає лише 998 кг.

Автомобіль оснащений 3,8-літровим опозитним двигуном потужністю 355 к.с. і 373 Нм крутного моменту. Він працює у парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

На продаж виставили унікальний суперкар Lamborghini

На аукціоні продають Lamborghini Centenario LP770-4 Roadster 2018 року випуску. Пробіг рідкісного суперкара складає лише 71 кілометр.

Lamborghini випустили лише 20 родстерів Centenario. Виставлений на продаж автомобіль є єдиним екземпляром, пофарбованим у колір Rosso Efesto та доповнений контрастними чорними деталями.

Centenario заснований на Lamborghini Aventador, але дизайн авто створено з нуля. Він виглядає набагато футуристичнішим за свого "донора".

Інтер'єр виконаний у кольорах Nero Ade Alcantara та Rosso Alala. Усі органи керування орієнтовані на водія.

Lamborghini Centenario LP770-4 Roadster оснащений 6,5-літровим атмосферним двигуном V12 потужністю 770 к.с. і 690 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 7-ступінчастою АКПП.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 2,9 секунди. Максимальна швидкість становить понад 320 км/год.

Lamborghini Centenario LP770-4 Roadster має відмінний стан і не потребує ремонту. За авто планують вторгувати від 3,2 до 4,3 млн доларів.

Раніше ми писали, що Land Rover Defender отримав нестандартну версію. Також ми повідомляли, що на продаж виставили рідкісний спорткар Volvo 50-х.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.