Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Позашляховий ексклюзив: в Україні помітили рідкісний кабріолет Mercedes G-Class (фото)

У Європі вартість Mercedes-Benz G350 Cabrio може становити понад 150 000 доларів, залежно від стану

Фото: t.o.p.c.a.r.s_u.a/Instagram. Колаж: Pro Гроші

Mercedes-Benz G 350 Cabrio має брезентовий дах

Фото: t.o.p.c.a.r.s_u.a/Instagram. Колаж: Pro Гроші

У Києві помітили рідкісний позашляховик Mercedes-Benz G350 Cabrio 2011 випуску. Таких кабріолетів було випущено набагато менше, ніж моделей з жорстким дахом.

Знімки авто опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_u.a в Instagram.

Mercedes-Benz G-Class є культовим позашляховиком та випускається з 1979 року. Модель спочатку була розроблена для військових, але пізніше автомобіль став доступним і для цивільних.

У Києві було помічено друге покоління моделі (W463). Автомобіль пофарбований у вишневий колір та має чорний брезентовий дах.

Mercedes-Benz G 350 Cabrio
Mercedes-Benz G 350 Cabrio
Фото: t.o.p.c.a.r.s_u.a/Instagram

Також в автомобіля розкішний інтер'єр з багатим оснащенням. При цьому авто здатне впоратися із суворим бездоріжжям.

На відміну від п'ятидверної версії, кабріолет має коротку колісну базу. Також він трохи легший за стандартну модель. У Європі вартість такого авто у відмінному стані може становити понад 150 000 доларів.

Mercedes-Benz G350 Cabrio оснащений 3,0-літровим турбодизелем V6 потужністю 211 к.с. і 540 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 8,8 секунди. Максимальна швидкість становить 175 км/год.

У Києві помітили заряджений кросовер Skoda Kodiaq RS

У Києві помітили кросовер Skoda Kodiaq RS. Це заряджена модифікація сімейної моделі.

Версія Kodiaq RS відрізняється від стандартного кросовера агресивнішим кузовним обвісом та потужним двигуном. Також на автомобіль встановлені легкосплавні колісні диски.

Кузов поміченого у Києві Skoda Kodiaq RS пофарбований у білий колір. Зовнішній вигляд доповнюють чорні контрастні деталі.

Skoda Kodiaq RS оснащений 2,0-літровим турбодизелем потужністю 240 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 7-ступінчастою автоматичною КПП.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 6,9 секунди. Максимальна швидкість становить 221 км/год.

Попри потужну силову установку, кросовер залишається економним. Витрата палива у змішаному циклі становить 6,4 літра на 100 км.

Раніше ми писали, які китайські електромобілі купують українці. Також ми повідомляли, що в Україні надійшов у продаж кросовер Lexus із витратою пального 1,3 літра на 100 км.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.