Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Позашляховий кабріолет: Land Rover Defender отримав нестандартну версію (фото)

У Heritage Customs перетворили Land Rover Defender на незвичайний кабріолет для любителів бездоріжжя

Фото: Heritage Customs. Колаж: Pro Гроші

Land Rover Defender від Heritage Customs буде випущений обмеженим тиражем

Фото: Heritage Customs. Колаж: Pro Гроші

Голландська компанія Heritage Customs представила кабріолет на базі Land Rover Defender. Позашляховик отримав м'який верх та кілька інших покращень.

Про це розповіли на сайті Heritage Customs.

Land Rover Defender другого покоління випускається з 2020 року. Ця модель орієнтована на бездоріжжя та доступна у трьох модифікаціях з різною довжиною колісної бази.

Новий проєкт Heritage Customs створено на базі тридверного позашляховика Land Rover Defender 90. На заводі компанії збудували другий екземпляр кабріолета Valiance.

Автомобіль пофарбований у яскравий жовтий колір Sunbeam Yellow. Зовнішній вигляд доповнюють колісні диски сірого кольору.

Кабріолет Land Rover Defender задня частина
Кабріолет Land Rover Defender задня частина
Фото: Heritage Customs

Зовні є контрастні елементи чорного кольору. М'який верх виготовлений вручну.

В інтер'єрі з'явилося оздоблення зі шкіри темно-синього кольору. Крім цього всередині можна побачити акцентні елементи жовтого кольору.

Кабріолет Land Rover Defender інтер'єр
Кабріолет Land Rover Defender інтер'єр
Фото: Heritage Customs

Усього буде виготовлено п'ять екземплярів Land Rover Defender Valiance. Кожен кабріолет буде зібрано з урахуванням усіх побажань клієнтів.

Силова установка позашляховика залишається без змін. На вибір доступний будь-який двигун, яким оснащується стандартний Land Rover Defender.

Початкова ціна такого кабріолета становить 100 000 фунтів стерлінгів (126 795 доларів). У цю суму входить вартість стандартного позашляховика.

Toyota показала свій найнезвичайніший кросовер

Кросовер Toyota Century SUV перетворили на позашляховий кабріолет. Приватні клієнти матимуть змогу купити таке авто.

Замість твердого даху встановлено м'який верх. Задні бічні двері залишилися на місці, але від середніх стійок вирішили відмовитися.

Кросовер використовуватимуть як парадний автомобіль для Японської асоціації сумо. Наступного року організація святкує 100-річний ювілей.

Toyota Century SUV оснащений гібридною установкою з 3,5-літровим двигуном V6 та двома електромоторами сумарною потужністю 412 к.с. Вона працює у парі з безступінчастою коробкою передач.

Початкова вартість Toyota Century SUV складає 25 000 000 єн (171 000 доларів). Спершу кросовер буде доступний лише в Японії, але пізніше з'явиться і в інших країнах.

Раніше ми повідомляли, що мініатюрний японський спорткар отримав незвичайний тюнінг. Також ми писали, що популярний кросовер Nissan X-Trail підготували до суворого бездоріжжя.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.