Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Преміальна маршрутка: Mercedes-Benz Sprinter отримав надрозкішну версію (фото)

Mercedes-Benz Sprinter від Clive Sutton пропонує дуже розкішний інтер'єр, розрахований на дев'ять посадкових місць

Фото: Clive Sutton. Колаж: Pro Гроші

Mercedes-Benz Sprinter від Clive Sutton є однією з найрозкішніших модифікацій моделі

Фото: Clive Sutton. Колаж: Pro Гроші

Тюнінг-ательє Clive Sutton представило свій новий проєкт на базі Mercedes-Benz Sprinter. Мікроавтобус перетворили на розкішний автомобіль для подорожей.

Про це розповіли на сайті Top Gear.

Мікроавтобус має лише кілька візуальних змін. Найбільш помітними є нова решітка радіатора у стилі Mercedes-AMG та легкосплавні колісні диски.

Mercedes-Benz Sprinter Clive Sutton
Mercedes-Benz Sprinter Clive Sutton
Фото: Clive Sutton

Автомобіль пофарбували у чорний колір. Крім цього, дорожній просвіт був трохи збільшений.

Всі найголовніші зміни відбулися в інтер'єрі авто. Усередині розмістили дев'ять сидінь, виготовлених на індивідуальне замовлення. Вони мають підігрів та вентиляцію, а також підтримують функції масажу.

Mercedes-Benz Sprinter Clive Sutton інтер'єр
Mercedes-Benz Sprinter Clive Sutton інтер'єр
Фото: Clive Sutton

Також всередині можна знайти два 40-дюймові телевізори з роздільною здатністю 4K і холодильники. Для перегляду фільмів також передбачено потужну аудіосистему з об'ємним звуком.

У Clive Sutton заявили, що мікроавтобус також можна замовити без задніх сидінь. Завдяки цьому автомобіль перетворюється на розкішну вбиральню.

До списку опцій входить туалет з умивальником та унітазом. Крім цього можна замовити панорамний скляний дах та додаткове освітлення інтер'єру.

Замовити Mercedes-Benz Sprinter Clive Sutton можна з будь-якою силовою установкою, яка пропонується для стандартного мікроавтобуса. Серед них дизельні та бензинові двигуни.

Початкова вартість цього автомобіля складає 228 000 доларів. З урахуванням усіх доступних опцій ціна може наблизитись до 250 000 доларів.

Культовий спортивний седан Mercedes-Benz 90-х повернули у виробництво

Німецька компанія HWA представила рестомод Mercedes-Benz 190E 2.5-16 Evo II. Седан зберіг всі відомі риси оригінальної моделі, але став сучаснішим.

HWA EVO багато в чому нагадує оригінальний спортивний седан. У рестомода є широкий кузовний обвіс і масивне заднє антикрило.

За основу взяли стандартні седани у кузові Mercedes-Benz W201. Їх покращили у стилі культової моделі, а також оснастили деякими унікальними доробками.

Спереду встановили затемнені фари та решітку радіатора. Також з'явилися 6-спицеві колісні диски.

Позаду розміщені затемнені ліхтарі та подвійний вихлопний патрубок. Крім цього седан став нижчим.

HWA EVO отримає новий двигун, розроблений разом із Cosworth. Очікується, що він буде значно потужнішим за оригінальну модель.

Усього буде випущено 100 екземплярів цієї моделі. Ціни на седан починаються з 714 000 євро (790 500 доларів).

Раніше ми писали, що умілець створив найяскравіший Lamborghini Huracan у світі. Також ми повідомляли, що Aston Martin представив ексклюзивний спортивний кросовер.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.