Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Прощальний уклін: популярний суперкар Audi отримав фінальну версію (фото)

Нова лімітована версія Audi R8 Coupe Japan Final Edition доступна лише в Японії

Фото: Audi. Колаж: Pro Гроші

Спеціальну версію Audi R8 буде випущено обмеженим тиражем

Фото: Audi. Колаж: Pro Гроші

Audi R8 більше недоступний у багатьох країнах світу. Проте у Японії представили фінальну версію суперкара Japan Final Edition.

Про це розповіли на сайті Carscoops.

Суперкар Audi R8 Coupe Japan Final Edition буде випущений обмеженим тиражем у 8 екземплярів. Всі автомобілі отримали унікальне оформлення екстер'єру та інтер'єру.

Кузов суперкара пофарбований у матовий білий колір Ibis White Matte. Зовнішній вигляд доповнюють чорні емблеми та 20-дюймові легкосплавні колісні диски із бронзовими акцентами.

Audi R8 Coupe Japan Final Edition
Audi R8 Coupe Japan Final Edition
Фото: Audi

Інтер'єр виконаний у чорному кольорі з акцентами Alabaster White. Сидіння виготовлені зі шкіри Nappa, а стеля та багажник покриті алькантарою. На дверях є індивідуальний номер авто з написом Japan Final Edition.

Audi R8 Coupe Japan Final Edition інтер'єр
Audi R8 Coupe Japan Final Edition інтер'єр
Фото: Audi

Audi R8 Coupe Japan Final Edition оснащений 5,2-літровим атмосферним двигуном V10 потужністю 620 к.с. і 580 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Вартість суперкара в Японії складе 35 080 000 єн (247 557 доларів). До кожного автомобіля додається персональна табличка з індивідуальним номером.

Kia представила стильний міський кросовер за 10 000 доларів

Компактний кросовер Kia Sonnet отримав оновлення. Новинка відрізняється більш сучасним дизайном та безліччю інших покращень.

В інтер'єрі розмістили новий 10,25-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи та цифрову панель приладів. Якість внутрішнього оздоблення також було покращено.

Список оснащення моделі помітно розширили. У базовій комплектації кросовер пропонує кондиціонер та 6 подушок безпеки, а топові комплектації мають панорамний дах та вентиляцію сидінь.

Оновлена ​​Kia Sonet оснащується двома бензиновими двигунами на вибір – 1,2-літровим атмосферним або 1,0-літровим турбованим двигунами потужністю 83 або 120 к.с. відповідно. Також доступний 1,5-літровий турбодизель потужністю 116 к.с.

На вибір доступна 6-ступінчаста "механіка" або 7-ступінчаста роботизована КПП. Початкова вартість моделі становитиме близько 10 000 доларів.

Раніше ми писали, що експерти назвали найкращі преміальні кросовери 2023 року. Також ми повідомляли, що у Києві помітили заряджений кросовер Skoda.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.