Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Renault готує гібридного конкурента Toyota C-HR зі стильним дизайном (фото)

Кросовер Renault Symbioz отримає багате оснащення та передові технології бренду

Фото: Autocar. Колаж: Pro Гроші

Renault Symbioz оснастять гібридною установкою

Фото: Autocar. Колаж: Pro Гроші

Renault розробляє новий компактний кросовер Symbioz. Новинку буде представлено вже навесні 2024 року.

Про це розповіли на сайті Autocar.

Renault Symbioz є компактним кросовером завдовжки близько 4410 мм. Вага моделі становитиме менше ніж 1500 кг.

Очікується, що модель буде заснована на платформі CMF-B. Вона розділить архітектуру з Renault Captur.

Кросовер отримає стильний дизайн у новому фірмовому стилі бренду. На вибір запропонують безліч кольорів кузова з контрастним чорним дахом.

Renault Symbioz
Renault Symbioz
Фото: Renault

У Renault поділилися, що Symbioz отримає багате оснащення та передові технології. Серед них панорамний скляний дах Solarbay, який може ставати матовим при натисканні на перемикач.

В інтер'єрі розмістять кілька великих дисплеїв. Крім цього, всередині знайдеться місце й для фізичних органів керування.

Renault Symbioz оснастять гібридною установкою з 1,6-літровим бензиновим двигуном та електромотором потужністю 143 к.с. і 205 Нм крутного моменту. Вона працюватиме у парі з безступінчастою коробкою передач.

Новинка надійде у продаж у Європі вже наприкінці 2024 року. Початкова вартість моделі становитиме близько 25 000 доларів.

В Україні надійшов у продаж новий стильний кросовер Toyota

В Україні надійшов у продаж компактний кросовер Toyota C-HR другого покоління. Модель доступна у кількох комплектаціях.

Toyota C-HR другого покоління дебютувала у 2023 році. Це гібридний кросовер зі стильним дизайном.

Нове покоління кросовера стало екологічнішим. Більша частина внутрішньої обробки виготовлена з матеріалів, що переробляються.

У салоні розмістили 12,3-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи та цифрову панель приладів. Усередині розташовано п'ять посадкових місць.

До списку оснащення входять безключовий доступ, асистент паркування і проєкційний дисплей. Крім цього, доступні розширені системи допомоги водієві.

Toyota C-HR доступний з гібридною установкою, яка складається з 1,8-літрового бензинового двигуна та електромотора сумарною потужністю 140 к.с. Розгін від 0 до 100 км/год займає 9,9 секунди.

Дорожча модифікація оснащена гібридною установкою з 2,0-літровим бензиновим двигуном та електромотором потужністю 197 к.с. Вона здатна розганятися від 0 до 100 км/год за 7,9 секунди та доповнена системою повного приводу.

Початкова вартість кросовера в Україні складає 1 422 000 грн. За спортивну версію GR Sport доведеться заплатити від 1 830 600 грн.

Раніше ми писали, що Chery показали недорогий гібридний кросовер із витратою пального 5,2 літра. Також ми повідомляли, що Ford презентував розкішний трирядний кросовер з багатим оснащенням.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.