Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Розкішний гібрид: Mercedes-AMG представили надпотужний родстер (фото)

Mercedes-AMG SL63 SE Performance оснащений 816-сильною гібридною установкою та здатний розганятися від 0 до 100 км/год за 2,9 секунди

Фото: Mercedes-AMG. Колаж: Pro Гроші

Mercedes-AMG SL63 SE Performance є найпотужнішою модифікацією спорткара

Фото: Mercedes-AMG. Колаж: Pro Гроші

Представлено заряджений спорткар Mercedes-AMG SL63 SE Performance. Модель оснащена надпотужною гібридною установкою та отримала безліч покращень.

Про це розповіли на сайті Mercedes-AMG.

Mercedes-AMG SL63 SE Performance має лише кілька зовнішніх відмінностей від стандартного SL63. Ззаду з'явився порт для заряджання акумуляторної батареї, а логотип моделі отримав червону окантовку.

 | Фото: Mercedes-AMG
 | Фото: Mercedes-AMG
 | Фото: Mercedes-AMG

Mercedes-AMG SL63 SE Performance

Фото: Mercedes-AMG

Mercedes-AMG SL63 SE Performance

Фото: Mercedes-AMG

Mercedes-AMG SL63 SE Performance

Фото: Mercedes-AMG

Спорткар отримав акумуляторну батарею місткістю 6,1 кВт·год. Вона забезпечує запас ходу до 13 кілометрів виключно на електротязі.

Іншим покращенням стала активна аеродинаміка. Наприклад, у днищі розташований прихований елемент, який збільшує притискну силу авто на швидкості від 80 км/год. Також заднє антикрило отримало п'ять нових положень.

На спорткар встановлені гальмівні диски діаметром 420 мм спереду та 380 мм ззаду. Вони ховаються за 20-дюймовими легкосплавними колісними дисками.

В інтер'єрі розташовані спортивні сидіння AMG. За доплату є ківшеподібні крісла з підголовниками. У внутрішній обробці присутня двоколірна шкіра Nappa.

Інтер'єр Mercedes-AMG SL63 SE Performance
Інтер'єр Mercedes-AMG SL63 SE Performance
Фото: Mercedes-AMG

Mercedes-AMG SL63 SE Performance оснащений гібридною установкою з 4,0-літровим турбованим двигуном та електромотором сумарною потужністю 816 к.с. і 1420 Нм крутного моменту. Він працює у парі з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 2,9 секунди. Максимальна швидкість спорткара складає 317 км/год.

Mercedes-AMG SL63 SE Performance надійде у продаж у Європі протягом найближчих місяців. Ціни будуть оголошені пізніше.

В Україні купили ексклюзивний суперкар Porsche 911 GT3 RS

В Україні з'явився новітній заряджений суперкар Porsche 911 GT3 RS у кузові 992. Вартість цієї моделі починається з 11 219 820 грн.

Екстремальний суперкар отримав широкий кузовний обвіс і масивне заднє антикрило. Крім цього на авто встановлені покращені гальма та доопрацьована підвіска.

Porsche 911 GT3 RS оснащений 525-сильним двигуном, який працює в парі з 7-добової автоматичної КПП. Розгін від 0 до 100 км/год займає 3,2 секунди, а максимальна швидкість становить 296 км/год.

Раніше ми повідомляли, як продати автомобіль за максимальною ціною на вторинному ринку. Також ми писали, як очистити автомобіль від снігу та льоду.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.