Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Skoda готує спортивного конкурента BMW 5 Series: перші подробиці та фото

Skoda Superb RS отримає потужну гібридну силову установку та агресивніший кузовний обвіс

Фото: Auto Express. Колаж: Pro Гроші

Skoda Superb RS може дебютувати у 2024 році

Фото: Auto Express. Колаж: Pro Гроші

Нова Skoda Superb може отримати заряджену версію RS (vRS у Великій Британії). Така модифікація розглядається як для седана, так і для універсала.

Про це розповіли на сайті Auto Express.

Skoda Superb випускається з 2001 року, але жодного разу не пропонувалася у повноцінній зарядженій версії RS. Модель четвертого покоління вже доступна для покупки в Чехії, а з 2024 року з'явиться на інших ринках.

Модифікація RS пропонувалася для моделей Fabia, Octavia, Kodiaq та Enyaq. Вона відрізняється більш спортивною підвіскою, покращеними гальмами та потужнішим двигуном/електромоторами.

Третє покоління Skoda Superb можна було купити з 2,0-літровим турбованим бензиновим двигуном потужністю 280 к.с. Проте, це була не спортивна версія.

Очікується, що Skoda Superb RS отримає гібридну установку потужністю близько 270 к.с. Вона буде запозичена від Volkswagen Passat нового покоління.

Крім збільшеної потужності, заряджена версія отримає акумуляторну батарею місткістю 19,7 кВт·год. Запас ходу на електротязі становитиме до 100 км.

Також станеться кілька візуальних змін. Skoda Superb RS відрізнятиметься від стандартних модифікацій більш агресивним кузовним обвісом та легкосплавними колісними дисками.

Skoda Superb RS передня частина
Skoda Superb RS передня частина
Фото: Auto Express

На вибір запропонують кілька яскравих кольорів кузова, включаючи Race Blue та Velvet Red. Вони будуть доступні із затемненими решіткою радіатора та бічними дзеркалами заднього огляду.

Skoda Superb RS задня частина
Skoda Superb RS задня частина
Фото: Auto Express

Дебют Skoda Superb RS може відбутися наприкінці 2024 року. Початкова вартість моделі становитиме близько 52 000 доларів.

Lexus презентував компактний кросовер з витратою пального 5,5 л на 100 км

Кросовер Lexus UX оновився на 2025 модельний рік. Модель отримала нову бюджетну версію 300h.

В інтер'єрі з'явилися нові ручки на дверних панелях. У внутрішній обробці тепер використовуються дорожчі матеріали.

Новинка отримала оновлені системи допомоги водієві Lexus Safety System+ 3.0. У них входять радарний адаптивний круїз-контроль та система відстеження смуги руху.

Lexus UX 300h оснащений 200-сильною гібридною установкою. Розгін від 0 до 100 км/год займає 8,1 секунди.

Кросовер витрачає лише 5,5 літра пального на 100 км у змішаному циклі. Ціни будуть оголошені у 2024 році, коли новинка надійде у продаж.

Раніше ми писали, що новий компактний кросовер Audi помітили під час випробувань на дорогах. Також ми повідомляли, що Mercedes-Benz готують розкішного конкурента Tesla Model 3 з великим запасом ходу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.