Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

У продаж надійшов новий дешевий кросовер Renault з багатим оснащенням (фото)

Renault Kardian отримав стильний дизайн з роздільною передньою оптикою та економний бензиновий двигун

Фото: Renault. Колаж: Pro Гроші

Renault Kardian збирають у Бразилії та Марокко

Фото: Renault. Колаж: Pro Гроші

У Бразилії надійшов у продаж новий компактний кросовер Renault Kardian. Новинка є наступником моделі Sandero Stepway.

Про це розповіли на сайті Renault.

Renault Kardian заснований на платформі RMP та поділяє деякі деталі з третім поколінням Dacia Sandero. Модель орієнтована на південноамериканський ринок.

Новинка отримала стильний дизайн з роздільною передньою оптикою та широкою решіткою радіатора. Модель запропонують з кількома кольорами кузова на вибір, включаючи яскравий помаранчевий відтінок.

Позаду встановлені C-подібні ліхтарі та пластиковий бампер. Також модель отримала контрастний дах чорного кольору.

Renault Kardian задня частина
Renault Kardian задня частина
Фото: Renault

В інтер'єрі розміщено цифрову панель приладів та 8-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи. До списку оснащення базового кросовера входять клімат-контроль, круїз-контроль, камера заднього виду та 6 подушок безпеки. За доплату є безключовий доступ, бездротова зарядка для смартфона і система контролю сліпих зон.

Renault Kardian інтер'єр
Renault Kardian інтер'єр
Фото: Renault

Renault Kardian оснащений 1,0-літровим турбованим бензиновим двигуном потужністю 125 к.с. Він працює в парі з 6-ступінчастою роботизованою коробкою передач.

Вартість новинки складає від 22 800 до 26 900 доларів. Спочатку модель продаватиметься тільки в Марокко та Бразилії, а потім може з'явитися й на інших ринках.

Dacia представила стильний міський електромобіль за 21 500 доларів

Компанія Dacia презентувала оновлений електромобіль Spring. Новинка отримала безліч покращень порівняно з попередником.

Оновлена ​​модель отримала нову передню оптику у стилі кросовера Duster. Також електрокар відрізняється зміненими колісними арками.

На вибір запропонують кілька кольорів кузова, включаючи нові відтінки Brick Red та Safari Beige. Вони доступні за доплату.

Dacia Spring оснащена електромотором потужністю 45 або 65 к.с. Залежно від модифікації. Він живиться від акумуляторної батареї місткістю 26,8 кВт·год, яка забезпечує запас ходу 220 км на одному заряді.

Початкова вартість оновленої Dacia Spring складе близько 21 500 доларів. Старт продажу моделі у Європі запланований на осінь 2024 року.

Раніше ми повідомляли, що Dacia оновила свої самі популярні моделі. Також ми писали, що новий стильний семимісний кросовер Volkswagen розсекретили до прем’єри.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.