Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Вбивця суперкарів: Audi представили найшвидший універсал у світі (фото)

Audi RS6 Avant GT здатний розганятися від 0 до 100 км/год всього за 3,3 секунди та розвивати швидкість до 306 км/год

Фото: Audi. Колаж: Pro Гроші

Audi RS6 Avant GT складе конкуренцію найшвидшим універсалам на планеті

Фото: Audi. Колаж: Pro Гроші

Audi представили заряджений універсал RS6 Avant GT. Новинку буде випущено обмеженим тиражем у 660 екземплярів.

Про це розповіли на сайті Audi.

Audi RS6 Avant GT отримав новий кузовний обвіс з карбоновим переднім сплітером і зміненим капотом. Крім цього ззаду з'явився великий спойлер.

Audi RS6 Avant GT задня частина
Audi RS6 Avant GT задня частина
Фото: Audi

Дизайн екстер'єру моделі натхненний культовим перегоновим автомобілем Audi 90 Quattro IMSA GTO. Кузов пофарбували у білий, червоний та чорний кольори. Зовнішній вигляд доповнюють унікальні 22-дюймові колісні диски білого кольору.

Audi RS6 Avant GT колісні диски
Audi RS6 Avant GT колісні диски
Фото: Audi

Audi RS6 Avant GT став на 10 мм нижчим за стандартну модифікацію. Крім цього на авто встановили жорсткіші стабілізатори поперечної стійкості та амортизатори з електронним регулюванням. Ще одним нововведенням стали спортивні шини Continental Sport Contact 7.

Інтер'єр виконаний з чорної шкіри та алькантари. Усередині встановлені нові спортивні сидіння.

Audi RS6 Avant GT інтер'єр
Audi RS6 Avant GT інтер'єр
Фото: Audi

Audi RS6 Avant GT оснащений 4,0-літровим турбованим двигуном V8 потужністю 630 к.с. і 850 Нм крутного моменту. Він працює у парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 3,3 секунди. Максимальна швидкість становить 306 км/год.

Кожен універсал частково збиратиметься вручну. Вартість моделі буде оголошена ближче до старту продажу, запланованого на другий квартал 2024 року.

Представлено оновлений кросовер Audi Q7

Audi показали оновлений кросовер Q7 другого покоління. Модель отримала безліч покращень.

Новинку запропонують з п'ятьма варіантами дизайну колісних дисків діаметром від 20 до 22 дюймів. Крім цього, покупці зможуть вибрати модель з опціональними пакетами Black або Black Plus.

Інтер'єр доступний у трьох нових варіантах оздоблення. Ще однією зміною стала оновлена ​​інформаційно-розважальна система.

Audi Q7 запропонують з різними бензиновими та дизельними двигунами на вибір. Також будуть доступні гібридні силові установки.

Заряджений Audi SQ7 оснащений 4,0-літровим турбованим двигуном V8 потужністю 507 к.с. і 770 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 8-ступінчастою АКПП.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 4,1 секунди. Максимальна швидкість обмежена на позначці 250 км/год.

Початкова вартість оновленого кросовера становитиме 85 966 ​​доларів. За заряджений Audi SQ7 доведеться заплатити від 121 415 доларів.

Раніше ми повідомляли, що спорткар BMW M4 отримав оновлення. Також ми писали, що Toyota готує стильний гібридний седан з 380-сильним двигуном.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.