Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Ветеран ралі: на продаж виставили перегоновий хетчбек Skoda Fabia (фото)

Skoda Fabia WRC має безліч відмінностей від стандартного хетчбека, зокрема потужніший двигун

Фото: eBay. Колаж: Pro Гроші

Skoda Fabia WRC була розроблена для перегонів

Фото: eBay. Колаж: Pro Гроші

У Великій Британії на продаж виставили перегоновий болід Skoda Fabia WRC 2003 року випуску. Автомобіль брав участь у 57 перегонах ралі.

Подробиці про авто розповіли в оголошенні на сайті eBay.

Skoda Fabia першого покоління випускалася з 1999 до 2007 року. Це бюджетний міський хетчбек, який оснащувався економними двигунами.

Skoda Fabia WRC відрізняється від стандартного авто новим широким кузовним обвісом. Крім цього, для збільшення притискної сили ззаду розмістили масивне антикрило.

Skoda Fabia WRC задня частина
Skoda Fabia WRC задня частина
Фото: eBay

На автомобіль встановили білі колісні диски OZ, які взуті в шини для асфальтового покриття. На кузові є аерографія у фірмових кольорах Skoda Motorsport.

Skoda Fabia WRC профіль
Skoda Fabia WRC профіль
Фото: eBay

В інтер'єрі розміщені два спортивні сидіння Sparco та каркас безпеки. Для зниження ваги від внутрішньої обшивки та багатьох зручностей вирішили позбутися.

Skoda Fabia WRC інтер'єр
Skoda Fabia WRC інтер'єр
Фото: eBay

Skoda Fabia WRC оснащена 2,0-літровим турбованим двигуном потужністю 300 к.с. і 600 Нм крутного моменту. Він працює у парі з 6-ступінчастою секвентальною коробкою передач.

Хетчбек брав участь у різних перегонах у сезонах 2003 та 2004 років. Проте автомобіль так і не зміг здобути перемогу. Цим авто керували пілоти Дідьє Оріоль, Ян Копецький та Тоні Гардемайстер.

Після участі в Чемпіонаті світу з ралі у складі заводської команди Skoda Motorsport, болід став приватним автомобілем. У 2020 році хетчбек повністю відреставрували.

Відомо, що автомобіль продадуть на аукціоні Iconic Auctioneers 23 лютого. За авто очікують вторгувати 240 000 фунтів стерлінгів (303 083 долари).

На продаж виставили рідкісний суперкар Ferrari без пробігу

На аукціоні продають гіперкар Ferrari LaFerrari 2016 року випуску. Пробіг автомобіля складає лише 14 км.

Виставлене на продаж авто пофарбовано у білий колір Bianco Avus. Зовнішній вигляд доповнюють контрастний дах та 20-дюймові колісні диски.

Гіперкар має відмінний стан. Автомобіль регулярно обслуговували.

Інтер'єр виконаний у чорному кольорі. У внутрішнє оздоблення входять контрастні червоні смуги.

Ferrari LaFerrari оснащений гібридною установкою з 6,3-літровим атмосферним двигуном V12 та електромотором сумарною потужністю 963 к.с. і 900 Нм крутного моменту. Вона працює в парі з 7-ступінчастою АКПП з подвійним зчепленням.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 2,8 секунди. Максимальна швидкість становить 350 км/год.

Очікувана вартість Ferrari LaFerrari складає 3,95 мільйона євро (4,295 мільйона доларів). Разом з авто покупець отримає всю документацію та додаткові аксесуари.

Раніше ми повідомляли, що Dacia представила позашляховик для ралі "Дакар". Також ми писали, що ексклюзивний Lamborghini Дональда Трампа пішов з молотка за 1,1 млн доларів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.