Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Як у смартфонах: Audi пропонуватиме теми для своїх мультимедійних систем (фото)

Audi запропонує кілька візуальних тем для інформаційно-розважальних систем за ціною від 12,99 долара

Фото: Audi. Колаж: Pro Гроші

Новий сервіс дозволить персоналізувати своє авто

Фото: Audi. Колаж: Pro Гроші

Audi збирається запустити новий сервіс для своїх клієнтів. Водії зможуть придбати різноманітні теми для інформаційно-розважальних систем.

Про це розповіли на сайті CarBuzz.

У цифровому магазині Audi App Store з'явиться додаток, у якому можна вибрати нове зображення для мультимедійної системи. Вартість теми становитиме від 12,99 долара. При цьому її не можна буде перенести на інше авто.

Відомо, що цей сервіс не буде доступним для всіх моделей Audi. Першими автомобілями з його підтримкою стануть RS6 Avant та RS7 Sportback.

Одна з тем для мультимедійної системи Audi
Одна з тем для мультимедійної системи Audi
Фото: Audi

Для доступу до нового сервісу на авто має бути встановлена ​​оновлена ​​операційна система та оформлена підписка Audi Connect PLUS. При цьому потрібне підключення Wi-Fi для завантаження зображень.

Клієнтам запропонують теми, які базуються на туристичних пейзажах, тваринах та абстрактних формах. Вони будуть поєднуватися з контурним підсвічуванням Ambient Light Package.

Тема, що заснована на краєвиді пустелі
Тема, що заснована на краєвиді пустелі
Фото: Audi

У майбутньому Audi планують розширити список доступних зображень. Заявлено персонажів фільмів, серіалів та інших відомих осіб.

Lexus представив стильний електрокросовер із запасом ходу 428 км

У США презентували електрокросовер Lexus RZ початкового рівня. Версія RZ300e має передній привід та збільшений запас ходу.

Електрокросовер отримав 18-дюймові колісні диски. Крім того, за доплату доступні 20-дюймові диски.

Lexus RZ300e запропонують із кольором кузова Copper Crest. Він доступний і у двоколірному виконанні.

Системи допомоги водієві вміють плавно гальмувати та автоматично уникати ДТП. Також є адаптивний круїз-контроль і система відведення кросовера від зустрічного авто.

В інтер'єрі з'явився новий декоративний візерунок з підсвічуванням. Комплектація Luxury включає розкішніше оздоблення центральної консолі.

Lexus RZ300e оснащений 204-сильним електромотором. Він живиться від акумуляторної батареї місткістю 71,4 кВт·год. Запас ходу складає 428 км на одному заряді.

Lexus RZ300e надійде у продаж у США та Європі найближчими місяцями. Початкова вартість кросовера становитиме 55 150 доларів.

Раніше ми писали, що новий спортивний електрокросовер Hyundai розсекретили до прем’єри. Також ми повідомляли, що McLaren представив свою найнезвичайнішу модель.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.