Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Зірка кіно: на продаж виставили Ford Mustang із фільму "Подвійний Форсаж" (відео)

Це один із п'яти екземплярів Ford Mustang GT, які брали участь у зйомках популярного фільму

Фото: Mecum. Колаж: Pro Гроші

За сюжетом фільму цей Ford Mustang GT потрапляє у серйозну ДТП

Фото: Mecum. Колаж: Pro Гроші

У США на аукціоні виставили Ford Mustang GT 2002 випуску з тюнінгом Saleen. Спорткар брав участь у зйомках фільму "Подвійний Форсаж".

Подробиці про авто розповіли на сайті Mecum.

Бойовик "Подвійний Форсаж" вийшов у прокат у 2003 році. У цій стрічці були показані десятки спортивних автомобілів, одним з яких є яскравий Ford Mustang GT у стилі Saleen S281.

Ford Mustang GT вид збоку
Ford Mustang GT вид збоку
Фото: Mecum

За сюжетом фільму водій спорткара брав участь у вуличних перегонах, які проходили через жваву автостраду. В одній зі сцен червоний Ford Mustang GT потрапляє під колеса двох вантажівок та вибуває зі змагання.

В аукціонному домі зазначили, що це один з п'яти Ford Mustang GT, які брали участь у зйомках фільму. З чуток, на продаж виставлено саме той автомобіль, який за сюжетом стрічки потрапив у ДТП.

Після завершення зйомок "Подвійного Форсажу" пошкоджений спорткар відремонтувала компанія Mason's Hotrods and Hobbies. З того часу автомобіль проїхав всього 941 км.

В аукціонному домі наголосили, що це не оригінальний Saleen S281. Проте в авто є безліч ідентичних поліпшень, включаючи більш агресивний кузовний обвіс, карбоновий капот, нову вихлопну систему та легкосплавні колісні диски.

Ford Mustang GT інтер'єр
Ford Mustang GT інтер'єр
Фото: Mecum

Також авто має кілька унікальних модифікацій. Серед них табличка "2F2F" на двигуні.

Цей Ford Mustang GT оснащений 4,6-літровим двигуном V8 потужністю понад 300 к.с. Він працює у парі з 4-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Торги за цей спорткар пройдуть з 2 по 14 січня 2024 року. В аукціонному домі очікують вторгувати за автомобіль від 60 000 до 90 000 доларів.

На продаж виставили унікальний пікап із гусеницями знаменитого перегонника

У США продають нестандартний пікап Ford F-150 RaptorTRAX 2009 року із гусеницями замість коліс. Авто належало покійному перегоннику та шоумену Кену Блоку.

Ford F-150 RaptorTRAX був створений на базі стандартного пікапа. Він з'являвся в кількох відео де перегонник демонстрував його можливості.

Автомобіль має велику кількість модифікацій. Серед них нова позашляхова підвіска, гусениці та додаткова світлотехніка.

Пікап здатний впоратися із суворим зимовим бездоріжжям. Також він отримав захист від перекидання, який може стати в пригоді при підйомі на крутий схил.

Ford F-150 RaptorTRAX оснащений 650-сильним двигуном V8. Він працює в парі із секвентальною коробкою передач.

Вартість цього пікапа складає 195 000 доларів. Автомобіль пропонується як предмет колекціонування для шанувальників перегонника.

Раніше ми писали, що на продаж виставили дуже рідкісний американський кабріолет із невеликим пробігом. Також ми повідомляли, що американське ательє Oil Stain Lab представило прототип незвичайного спорткара Half11.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.