Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

BMW показали незвичайний електромобіль, який може змінювати свій колір (відео)

BMW i5 Flow Nostokana демонструє те, як передові технології можуть поєднуватися з мистецтвом

Фото: BMW. Колаж: Pro Гроші

BMW i5 Flow Nostokana створено в єдиному екземплярі

Фото: BMW. Колаж: Pro Гроші

BMW представили нестандартний електромобіль i5 Flow Nostokana. Малюнок на цьому седані може змінювати свої кольори та повністю зникати за лічені секунди.

Про це розповіли на сайті BMW.

BMW i5 Flow Nostokana натхненний арткаром BMW 525i Art Car, створеним у 1991 році. Автомобілі мають схожі малюнки на кузовах, але новинка вирізняється унікальною технологією E Ink.

BMW i5 Flow Nostokana та BMW 525i Art Car
BMW i5 Flow Nostokana та BMW 525i Art Car
Фото: BMW

Вперше E Ink була показана на електрокросовері BMW iX. Експериментальний автомобіль міг змінювати колір свого кузова при натисканні на кнопку.

У розробці BMW i5 Flow Nostokana брала участь художниця Естер Махлангу, яка працювала над оригінальним BMW 525i Art Car. Для того, щоб малюнок міг змінювати свої кольори, на кузов нанесли 1349 секцій плівки E Ink.

У BMW заявили, що технологія E Ink може з'явитись на майбутніх автомобілях бренду. Ця плівка досить міцна та підтримує безліч кольорів.

BMW i5 Flow Nostokana
BMW i5 Flow Nostokana
Фото: BMW

Нагадаємо, що BMW i5 є повністю електричною модифікацією 5 Series. На вибір доступні установки потужністю від 340 до 601 к.с. Запас ходу складає до 470 км на одному заряді.

Китайці представили незвичайний плюшевий електрокар

Китайська компанія Wuling показала незвичайний електромобіль Bingo Mickey Plush Style. Новинка отримала яскравий дизайн у стилі мультиплікаційного персонажа Мікі Мауса.

Електрокар Wuling Bingo випускається з 2023 року. Це компактний п'ятидверний хетчбек з бюджетним цінником.

Кузов електромобіля обернули хутряним матеріалом. На даху розташовані "вуха" як у Мікі Мауса.

Зовні є кілька логотипів персонажа з мультфільму, на честь якого розроблено цю версію моделі. Колісні диски також отримали обробку з хутра.

Для кузова були використані пастельні кольори: рожевий, синій та жовтий. Модель може бути запущена у серійне виробництво.

В інтер'єрі з'явилося хутряне оздоблення. На підголівниках сидінь зображений Мікі Маус.

Wuling Bingo оснащений електромотором потужністю 41 або 68 к.с. залежно від версії. Запас ходу становить від 203 до 410 км на одному заряді.

Електрокар продається в Китаї за ціною від 59 800 до 88 800 юанів (від 8300 до 12 350 доларів). На вибір є велика кількість комплектацій моделі.

Раніше ми повідомляли, що Fiat показав яскраві електрокари майбутнього. Також ми писали, що Dacia представила стильний міський електромобіль за 21 500 доларів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.