Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Ексклюзивні електромобілі Fiat 500 продали на аукціоні за 600 000 доларів (фото)

Три ексклюзивні електромобілі створили спільно з модними брендами Bulgari, Armani та Kartell

Фото: Fiat, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Один з трьох електромобілів виявився майже в дев'ять разів дорожчим за стандартну модель

Фото: Fiat, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

На аукціоні в рамках заходу Art Basel Miami Beach продали три ексклюзивні електромобілі Fiat 500e. За автомобілі вдалося виручити сумарно 600 тисяч доларів.

Про це розповіли на сайті Carscoops.

Fiat 500e є повністю електричною версією популярного компактного хетчбека. Топова модифікація здатна проїхати до 240 км на одному заряді.

Кожен з трьох проданих на аукціоні електромобілів отримав унікальне оформлення екстер'єру та інтер'єру. Їх розробили спільно з брендами Bulgari, Armani та Kartell.

Fiat 500e Kartell став найдорожчим лотом. Автомобіль пішов з молотка за 275 000 доларів, що майже в дев'ять разів дорожче за стандартну модель.

Fiat 500e Kartell
Fiat 500e Kartell
Фото: Fiat

Цей електрокар пофарбований у незвичайний фіолетовий колір із перламутровим ефектом. Електромобіль має м'який дах синього кольору.

За Fiat 500e Bulgari вторгували 175 000 доларів. Ця модель забарвлена ​​в яскравий оранжевий колір, а зовнішній вигляд доповнюють золоті акценти.

Fiat 500e Bulgari
Fiat 500e Bulgari
Фото: Fiat

Найдешевшим із трійки електромобілів став Fiat 500e Armani. Ця модель пішла з молотка за 150 тисяч доларів.

Fiat 500e Armani
Fiat 500e Armani
Фото: Fiat

Цей автомобіль забарвлений у матовий сірий колір. Зовні є обробка бронзового відтінку та капот з імітацією карбону.

Крім цього, всі три авто отримали унікальні інтер'єри. Кожен із них підкреслює індивідуальний характер модифікації.

В Україні купили екстремальний суперкар Porsche 911 GT3 RS

В Україні вперше з'явився заряджений суперкар Porsche 911 GT3 RS (992). Вартість такої рідкісної моделі становить від 11 219 820 грн.

Версія GT3 RS відрізняється від стандартної моделі безліччю покращень. Серед них новий кузовний обвіс та масивне заднє крило.

Також інженери доопрацювали підвіску та гальмівну систему суперкара. Завдяки цьому автомобіль став ефективнішим на гоночному треку.

Porsche 911 GT3 RS помітили в Україні ще влітку. Тепер автомобіль знайшов свого нового власника.

Під капотом суперкара розташований 4,0-літровий атмосферний опозитний двигун потужністю 525 к.с. і 465 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 7-ступінчастою автоматичної КПП з двома зчепленнями.

Porsche 911 GT3 RS здатний розганятися від 0 до 100 км/год лише за 3,2 секунди. Максимальна швидкість авто становить 296 км/год.

Раніше ми повідомляли, що Mercedes-AMG представили надпотужний родстер. Також ми назвали найпопулярніші гібридні автомобілі в Україні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.