Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Fiat готує новий спортивний електрокросовер з яскравим дизайном (фото)

Fiat Abarth 600e стане найпотужнішою моделлю спортивного підрозділу італійського бренду

Фото: Autocar. Колаж: Pro Гроші

Fiat Abarth 600e запропонують з новими яскравими кольорами кузова

Фото: Autocar. Колаж: Pro Гроші

Підрозділ Abarth розробляє новий спортивний електрокросовер на основі моделі Fiat 600e. Новинка може надійти у продаж у Європі на початку 2025 року.

Про це розповіли на сайті Autocar.

Прототип Fiat Abarth 600e помітили під час випробувань на дорогах загального користування. Прототип покритий камуфляжем, але деякі ключові елементи дизайну новинки можна розглянути.

Спереду з'явиться новий бампер з кількома повітрозабірниками. Також спортивна версія отримає нові легкосплавні колісні диски.

Fiat Abarth 600e передня частина
Fiat Abarth 600e передня частина
Фото: Autocar

Ззаду розмістять новий масивний дифузор і великий спойлер. Крім цього кросовер отримає доопрацьовану підвіску.

Fiat Abarth 600e задня частина
Fiat Abarth 600e задня частина
Фото: Autocar

Новинка буде заснована на платформі Perfo-eCMP. Вона пропонує вдосконалену гальмівну систему та диференціал підвищеного тертя для електрокарів.

Також на авто встановлять спеціально розроблені шини. При їх розробці використовувалися технології перегонів "Формула-Е".

Fiat Abarth 600e оснастять 240-сильним електромотором. Очікується, що розгін від 0 до 100 км/год займатиме близько 6 секунд.

Як і Fiat Abarth 500e, новий 600e отримає режим керування Scorpion Track. Він допоможе розкрити весь спортивний потенціал моделі.

З чуток, на електрокросовер встановлять акумуляторну батарею місткістю 54 кВт·год. Прем'єра Fiat Abarth 500e відбудеться наприкінці 2024 року.

Volkswagen відродить свій популярний бюджетний хетчбек

Volkswagen Up отримає електричного наступника. Новинка стане найдешевшим електромобілем бренду.

Volkswagen розробляє доступний електрокар у стилі хетчбека Up з початковою ціною 22 000 доларів. Незадовго до цього надійде у продаж дорожча модель за 27 000 доларів.

Новий електричний хетчбек початкового рівня матиме безліч спільних рис дизайну з моделлю Up, яка була знята з виробництва. Найімовірніше, найдешевший електрокар Volkswagen представлять у 2027 році.

Новинка буде заснована на новій платформі для компактних електрокарів. Вона буде розроблена з пріоритетом на зниження витрат.

Електромобіль не підтримуватиме швидку зарядку. Запас ходу становитиме близько 350 км на одному заряді.

Раніше ми писали, що Hyundai показав незвичайний електрокар, який здатний розвертатися на місці. Також ми повідомляли, що турецький автовиробник Togg представив недорогий електричний седан із запасом ходу 600 км.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.