Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Geely представили стильний електричний седан із запасом ходу 665 км (фото)

Geely Galaxy E8 отримав багате оснащення з величезним 45-дюймовим дисплеєм в інтер'єрі

Фото: Geely. Колаж: Pro Гроші

Початкова вартість Geely Galaxy E8 складає 26 350 доларів

Фото: Geely. Колаж: Pro Гроші

У Китаї почалися попередні продажі електричного седана Geely Galaxy E8. Новинка отримала потужну силову установку та великий запас ходу.

Про це розповіли на сайті CarNewsChina.

Geely Galaxy E8 має стильний дизайн із роздільною передньою оптикою та незвичайними денними ходовими вогнями. Седан отримав аеродинамічний кузов, який забезпечує рекордно низький коефіцієнт лобового опору.

Позаду розміщені вузькі ліхтарі, які об'єднані в один блок. Під ними знаходиться масивний дифузор.

Geely Galaxy E8
Geely Galaxy E8
Фото: Geely

Габарити Geely Galaxy E8:

  • довжина – 5010 мм;
  • ширина – 1920 мм;
  • висота – 1465 мм;
  • колісна база – 2925 мм.

В інтер'єрі знаходиться 45-дюймовий дисплей, який одночасно є панеллю приладів та інформаційно-розважальною системою. Він має роздільну здатність 8K, а кількість фізичних кнопок усередині зведена до мінімуму. Також передбачено потужну аудіосистему з 12 динаміками.

Інтер'єр Geely Galaxy E8
Інтер'єр Geely Galaxy E8
Фото: Geely

Базовий седан оснащений електромотором потужністю 272 к.с. Він пропонується з акумуляторною батареєю місткістю 62 або 76 кВт·год. Запас ходу становить від 550 до 665 км. Крім цього, підтримується швидка зарядка.

Топова версія Geely Galaxy E8 оснащується двома електромоторами потужністю 646 к.с. Розгін від 0 до 100 км/год займає 3,49 секунди. Запас ходу складає 620 км на одному заряді.

Geely Galaxy E8 вже можна замовити у Китаї. Початкова вартість новинки складає 188 000 юанів (26 350 доларів).

Nissan представив "ювілейний" електромобіль Leaf на честь 90-річчя бренду

Nissan представив спеціальну версію електромобіля Leaf 90th Anniversary Vehicle. Вона присвячена 90-річному ювілею бренду.

Nissan Leaf 90th Anniversary Vehicle має безліч зовнішніх та внутрішніх відмінностей від стандартної моделі. Зовні з'явилися нове оздоблення та 18-дюймові колісні диски чорного кольору.

В інтер'єрі є кілька відмінностей від стандартної моделі. Передні сидіння оббиті комбінацією шкірозамінника та замші.

Nissan Leaf 90th Anniversary Vehicle оснащується 150- або 217-сильним електромотором на вибір. Доступні дві акумуляторні батареї місткістю 40 або 60 кВт⋅год. Запас ходу становить від 270 до 385 км одному заряді.

Раніше ми писали, що в Україні збільшився продаж електромобілів. Також ми повідомляли, що Volkswagen готує новий компактний електрокросовер за 27 470 доларів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.