Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Honda розробляє новий електричний суперкар: перші подробиці та фото

Нова Honda NSX стане електромобілем і кардинально відрізнятиметься від попередніх поколінь моделі

Фото: Honda. Колаж: Pro Гроші

Дизайн нової Honda NSX буде натхненний концепт-каром Electric Vision

Фото: Honda. Колаж: Pro Гроші

Honda готує електричного наступника суперкара NSX. Прототип новинки вже знаходиться у науково-дослідчому центрі бренду.

Про це розповіли на сайті CarBuzz.

Генеральний директор Honda Тошихіро Мібе підтвердив, що японський бренд розробляє цілу лінійку електричних спортивних моделей. Однією з них стане суперкар NSX нового покоління.

Мібе зазначив, що новинка кардинально відрізнятиметься від попередніх поколінь моделі. Суперкар випускатимуть під брендами Honda та Acura.

Лінійка нових електромобілів не буде схожою на сучасні електричні моделі Honda. Вони будуть засновані на новітній платформі з ефективнішими акумуляторними батареями.

Головною особливістю нових спортивних електромобілів стане зниження ваги акумуляторних батарей. Завдяки цьому вони стануть ще швидшими.

Очікується, що Honda NSX нового покоління отримає дизайн у стилі концепт-кара Electric Vision 2023 року. Новинка буде виглядати футуристичніше за попередника.

Концепт-кар Honda Electric Vision
Концепт-кар Honda Electric Vision
Фото: Honda

За чутками, нову Honda NSX оснастять двома або трьома електромоторами сумарною потужністю близько 800 к.с. Розгін від 0 до 100 км/год займатиме менше ніж 3 секунди.

Очікується, що новинка дебютує у 2028 році. Вартість та технічні характеристики моделі тримають у секреті.

Honda представила свій новий флагманський електрокросовер

Honda розкрила характеристики та вартість нового електрокросовера Prologue. Новинка розроблена спільно з американським концерном General Motors та заснована на платформі GM BEV3.

Електрокросовер має багате оснащення. Також модель підтримує розширені системи допомоги водієві.

Honda Prologue буде доступна у п'яти комплектаціях на вибір. Базова модифікація оснащена 212-сильним електромотором і має запас ходу 476 км на одному заряді.

Повнопривідна версія з двома електромоторами має потужність 288 к.с. Запас ходу складає 452 км.

Початкова вартість Honda Prologue складає 48 795 доларів. За топову комплектацію Elite доведеться заплатити 59 295 доларів.

Старт продажів електрокросовера у США заплановано на березень 2024 року. Крім цього, покупцям запропонують кілька варіантів зарядних станцій.

Раніше ми писали, що британці презентували стильний електричний спорткар із запасом ходу 520 км. Також ми повідомляли, що Maserati готує новий електричний седан з культовим ім'ям.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.