Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Китайці показали футуристичний електричний мінівен із запасом ходу 480 км (фото)

Haima EX-00 отримав футуристичний дизайн екстер'єру та п'ятимісний інтер'єр з незвичайним компонуванням сидінь

Фото: Autohome. Колаж: Pro Гроші

Haima EX-00 надійде у продаж у 2024 році

Фото: Autohome. Колаж: Pro Гроші

У Китаї презентували незвичайний електричний мінівен Haima EX-00. Новинка отримала великий запас ходу та п'ятимісний інтер'єр.

Про це розповіли на сайті CarNewsChina.

Haima EX-00 отримав обтічний кузов з незвичайними передніми фарами. Задні бічні двері мають ширину 1600 мм і зсуваються назад для зручнішої посадки всередину.

Також на авто встановлені аеродинамічні колісні диски. Вони виконані у ретростилі.

Електромобіль досягає завдовжки 4500 мм. Він також пропонує місткий багажник.

В інтер'єрі встановлені п'ять сидінь у компонуванні 1+1+3. На задньому ряду є окремі органи керування кондиціонером та дисплеї. Також передбачено багато відсіків для зберігання речей.

Усередині можна знайти два великі дисплеї. Один з них є панеллю приладів, а другий відповідає за інформаційно-розважальну систему.

Haima EX-00 оснащений одним електромотором, але його потужність не розкривається. Запас ходу складає 480 км на одному заряді.

Електромобіль надійде у продаж у 2024 році. Вартість новинки стане відома пізніше.

У продаж надійшов китайський конкурент Tesla Model S із запасом ходу 905 км

У Китаї стартував продаж електричного седана Exeed Exlantix ES. Новинка відрізняється стильним дизайном та великим запасом ходу.

Седан заснований на платформі E0X, розробленій Chery. Вона призначена для електромобілів та гібридних авто.

В інтер'єрі встановлено 15,6-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи. Також передбачено дві бездротові зарядки для смартфонів.

Задньопривідний Exeed Exlantix ES пропонується з електродвигуном потужністю 252 або 313 к.с. Запас ходу становить від 550 до 905 км на одному заряді.

Повнопривідна версія седана оснащена двома електромоторами сумарною потужністю 480 к.с. Ця модифікація здатна проїхати 650 кілометрів на одному заряді.

Exeed Exlantix ES вже доступний для покупки у Китаї. Вартість моделі складає 225 800 – 339 800 юанів (31 600 – 47 550 доларів).

Раніше ми повідомляли, що новий спортивний електрокросовер Hyundai розсекретили до прем’єри. Також ми писали, що Mercedes-Benz готують розкішного конкурента Tesla Model 3 з великим запасом ходу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.