Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Китайська авіакомпанія показала недорогий електромобіль з незвичайним дизайном (фото)

JuneYao Air отримав обтічний кузов з прихованими дверними ручками та великим панорамним дахом

Фото: Weibo. Колаж: Pro Гроші

JuneYao Air надійде у продаж у 2025 році

Фото: Weibo. Колаж: Pro Гроші

Китайська компанія JuneYao Air представила однойменний електромобіль. Новинка отримала незвичайний дизайн та багате оснащення.

Про це розповіли на сайті CarNewsChina.

JuneYao Air заснований на повністю електричній платформі власної розробки. Це хетчбек з футуристичним дизайном екстер'єру.

Спереду встановлені вертикальні фари з вузькими денними ходовими вогнями. На бампері розташований повітрозабірник.

Позаду розміщені вузькі ліхтарі. Вони об'єднані в один блок та знаходяться під заднім склом.

JuneYao Air
JuneYao Air
Фото: Weibo

Автомобіль отримав приховані дверні ручки та багатоспицеві колісні диски. На вибір запропонують шість кольорів кузова: Cloud White, Morning Glow Pink, Sky Blue, Earth Green, Sunrise Gold та Dawn Black.

В інтер'єрі з'являться великий дисплей інформаційно-розважальної системи та компактна цифрова панель приладів. Також будуть два підсклянники та майданчик для бездротової зарядки.

Характеристики новинки не розкриваються. Очікується, що модель запропонують з одним або двома електромоторами на вибір, а запас ходу становитиме понад 500 км на одному заряді.

JuneYao Air надійде у продаж у Китаї на початку 2023 року. За чутками, початкова ціна становитиме нижче 200 000 юанів (28 000 доларів).

Китайці представили компактний міський електромобіль за 8300 доларів

У Китаї стартував продаж компактного електромобіля Yue 01 від Electric House. Модель доступніша за багатьох конкурентів.

Попереду Yue 01 встановлені незвичайні трикутні фари. На бампері розташований невеликий повітрозабірник.

Модель отримала 15-дюймові колісні диски. Вони виготовлені з алюмінієвого сплаву.

В інтер'єрі розташовані 10,1-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи та 7-дюймова панель приладів. Усередині також є майданчик для бездротової зарядки та два підсклянники.

До списку оснащення входять безключовий доступ, дистанційний запуск, бездротові оновлення, розпізнавання голосу та розширені системи допомоги водієві. За доплату доступні сидіння зі штучної шкіри.

Yue 01 оснащений електромотором потужністю 48 к.с. і 125 Нм крутного моменту. Максимальна швидкість становить 100 км/год.

На вибір доступні акумуляторні батареї місткістю 24 або 32,56 кВт⋅год. Запас ходу складає 251 чи 335 км на одному заряді.

Yue 01 вже доступний для покупки у Китаї. Вартість новинки складає від 59 800 до 79 800 юанів (від 8300 до 11 000 доларів).

Раніше ми повідомляли, що у виробництво надійшов стильний електрокросовер від Chery із запасом ходу 760 км. Також ми писали, що китайці представили незвичайний електричний гібрид кросовера та пікапа.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.