Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Несподіваний дефект: кузов електропікапа Tesla Cybertruck покривається іржею (фото)

Кузов електропікапа Tesla Cybertruck виявився нестійким до корозії, що довели одразу кілька власників моделі

Фото: Tesla. Колаж: Pro Гроші

Кузов Tesla Cybertruck виготовляється з нержавіючої сталі

Фото: Tesla. Колаж: Pro Гроші

Деякі власники Tesla Cybertruck помітили, що кузови їх електропікапів покриваються іржею. Такий дефект проявляється навіть за кілька днів експлуатації авто.

Про це розповіли на сайті CarBuzz.

Однією з особливостей Tesla Cybertruck є кузов з нержавіючої сталі. Проте, після нетривалого впливу конденсату на ньому з'являється іржа.

Один із власників Tesla Cybertruck показав сліди іржі на кузові
Один із власників Tesla Cybertruck показав сліди іржі на кузові
Фото: Сybertruckownersclub

Відразу кілька власників електропікапа показали фото, на яких зображено сліди корозії. Вони зазначили, що представники Tesla вже знають про дефект та рекомендують полірувати кузов.

Tesla Cybertruck сліди іржі
Tesla Cybertruck сліди іржі
Фото: Сybertruckownersclub

В інструкції до Tesla Cybertruck сказано, що сталеві панелі кузова піддаються впливу агресивних речовин. Тому їх потрібно регулярно мити.

Деякі власники електропікапа вважають, що плями на кузові виникають через залізничний пил. Вони утворюються під час транспортування транспортного засобу залізницею.

Експерти вважають, що якщо сліди корозії виникають через кілька днів впливу конденсату, то це ознака серйозних проблем з якістю нержавіючої сталі кузова. У такому разі компанії Tesla доведеться провести відкликання своїх електропікапів.

Заміна батареї електрокара BMW обійшлася власнику дорожче за вартість авто

Власник електрокара BMW i3 зіткнувся з дуже високою вартістю ремонту свого авто. За заміну акумуляторної батареї йому був виставлений рахунок дорожчий за ціну нової моделі.

BMW i3 випускався з 2013 по 2022 рік. Це компактний електричний хетчбек з каркасом кузова з вуглецевого волокна.

У 2013 році початкова вартість електричного хетчбека становила 42 275 доларів. В Україні середня вартість моделі на вторинному ринку становить 16 000 доларів.

Одному з власників BMW i3 у США знадобилася заміна акумуляторної батареї. Офіційний дилер бренду виставив йому рахунок на 71 208 доларів.

З'ясувалося, що офіційні дилери BMW виставляють різні рахунки за заміну акумулятора. Вартість послуги починається із 16 000 доларів.

Деякі користувачі припускають, що так дилер відмовляється виконувати ремонт. Тому компанія завищила вартість послуги.

Поки що представники BMW у США не прокоментували цю ситуацію. Інші користувачі поділилися, що це не перший подібний випадок із завищенням вартості ремонту електрокарів.

Раніше ми повідомляли, що Land Rover Defender перетворили на екстремальний 1000-сильний електропозашляховик. Також ми писали, що Ford представив спортивний електрофургон.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.