Головна Новини ПДР Огляди Електрокари АЗС

Nissan представили стильний 435-сильний спортивний електрокросовер (фото)

Nissan Ariya Nismo є зарядженою модифікацією флагманського електрокросовера бренду

Фото: Nissan. Колаж: Pro Гроші

Nissan Ariya Nismo спочатку з'явиться в Японії, а пізніше стане доступним і в інших країнах

Фото: Nissan. Колаж: Pro Гроші

Електрокросовер Nissan Ariya отримав заряджену версію Nismo. Новинка буде запропонована у двох конфігураціях на вибір.

Про це розповіли на сайті Nissan.

Nissan Ariya Nismo відрізняється від стандартної моделі новим кузовним обвісом. Спереду з'явився великий сплітер з контрастними акцентами червоного кольору.

Nissan Ariya Nismo передня частина
Nissan Ariya Nismo передня частина
Фото: Nissan

Крім цього новинка отримала масивний задній дифузор і новий спойлер. Також можна побачити нові 20-дюймові легкосплавні колісні диски.

Nissan Ariya Nismo задня частина
Nissan Ariya Nismo задня частина
Фото: Nissan

Nissan Ariya Nismo пропонуватиметься з ексклюзивним сірим кольором кузова. На вибір запропонують й інші варіанти оформлення екстер'єру.

В інтер'єрі також відбулося кілька змін. Усередині з'являться нові сидіння з логотипом Nismo та безліч червоних акцентів.

Nissan Ariya Nismo інтер'єр
Nissan Ariya Nismo інтер'єр
Фото: Nissan

Nissan Ariya Nismo B6 e-4ORCE оснащений двома електромоторами сумарною потужністю 367 к.с. і 560 Нм крутного моменту. Силова установка живиться від акумулятора місткістю 66 кВт⋅год.

Топовий Nissan Ariya Nismo B9 e-4ORCE пропонується з 435-сильною електричною установкою. Вона працює в парі з акумуляторною батареєю місткістю 91 кВт⋅год.

Вага електрокросовера становить 2210 або 2220 кг залежно від модифікації. Новинка отримала покращену підвіску, завдяки чому вона здатна проїжджати повороти на вищій швидкості.

Одним з головних нововведень стане поява ексклюзивного режиму водіння Nismo. Він покращує реакцію авто на дії водія та вмикає зовнішні динаміки, які імітують звуки боліда "Формули-Е".

Характеристики Nissan Ariya Nismo поки що не розкриваються. Новинка надійде у продаж у Японії на початку 2024 року, а потім дебютує і на інших ринках.

Volkswagen відродить свій популярний бюджетний хетчбек

Volkswagen розробляє дві доступні електричні моделі. Серед них ID 2 вартістю близько 27 000 доларів та наступник хетчбека Up з початковою ціною 22 000 доларів.

Новий електричний хетчбек початкового рівня активно розробляється. Він буде мати безліч загальних рис дизайну з моделлю Up, яка була знята з виробництва.

Найдешевший електрокар Volkswagen можуть представити у 2027 році. Найімовірніше, він надійде у продаж на початку 2028 року.

Новинка буде заснована на новій платформі для компактних електрокарів. Вона буде розроблена з пріоритетом на зниження витрат.

Новинка не підтримуватиме швидку зарядку. Запас ходу становитиме близько 350 км на одному заряді.

Раніше ми повідомляли, що Hyundai показав незвичайний електрокар, який здатний розвертатися на місці. Також ми писали, що турецький автовиробник Togg представив недорогий електричний седан із запасом ходу 600 км.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.